Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
PRIPRAVE NA LJUBLJANSKI MARATON natisni
 3 bralcem je to všeč. 

Naše večletne izkušnje so dobro zagotovilo za izpolnitev vaših pričakovanj.

Priprave na Ljubljanski maraton bomo pričeli v torek 6. avgusta in nadaljevali do nastopa na Ljubljanskem maratonu.

Program obsega:

 • Preizkušen tekaški program za nastop na 10 km, v polmaratonu ali maratonu

 • Uvodno testiranje na stadionu (FTP test, Conconi ali drug primeren test) - po dogovoru

 • Individualen uvodni razgovor o izkušnjah, pričakovanjih, ciljih, ambicijah.

 • 3x tedensko skupni vodeni treningi. Skupine so majhne, program individualiziran.

 • On line treningi preko Training Peaksa

 • Popust pri skupinski prijavi na LM - več o prijavi

 • V vsako enoto vadbe seveda sodi tudi ogrevanje, raztezne vaje, atletske vaje, pospeševanja, iztek.

 • Dodatni individualni treninški plani (Training Peaks) za vse, ki se odločite trenirati štiri, pet ali celo šestkrat tedensko.

 • Svetovanje povezano z vadbo in nastopom na Ljubljanskem maratonu

 • Podpora med nastopom na Ljubljanskem maratonu.

 • Za začetnike je predviden poseben program glede na stopnjo pripravljenosti posameznika.

Program je pripravljen in izveden tako, da je primeren za tekače vseh starosti, z ali brez tekaških izkušenj. Dolgoletne izkušnje pri delu z ambicioznejšimi tekači zagotavljajo napredek tudi tistim, ki že dlje tečejo in si želijo dodatnega napredka. Znani smo po tem, da nudimo  podporo med samim nastopom na Ljubljanskem maratonu.

Prvi trening v okviru priprav bo v torek 6. avgusta s pričetkom ob 18.00. Zberemo se na makadamskem parkirišču nasproti ZOO.

Naslednji teden v torek 13. avgusta bomo, glede na interes in dogovor trening izvedli na stadionu ŽAK v Šiški. Trening bo namenjen testiranju pripravljenosti (FTP test, stopnjevani Conconi ali drug primeren test). Rezultati testiranja bodo osnova za pripravo in izvedbo individualnega programa.

Naj vas ne skrbi, kako poteka test, za vse informacije in izvedbo bomo poskrbeli na samem stadionu. Od vas pričakujem samo, da pridete v športni opremi (potreben je merilec srčnega utripa; kdor ga nima, si ga lahko sposodi od koga na stadionu) ter natančno upoštevate navodila za izvedbo testa.

Treniramo ob Večni poti, na PST, v Mostecu in na Rožniku. Tečemo tempo teke, oziroma fartleke v količini od 5 do 24 km, odvisno od treniranosti, ambicij, tekmovalnih ciljev in planov posameznika.

Cena celotnega paketa priprav (12 tednov, cca 40 treningov) znaša 80 €, za študente 60 €.

POSEBEN POPUST:

Za vse nove tekače, ki se včlanijo v 3K (letna klubska članarina znaša 15€) in podajo  izjavo, o namenitvi 0,5% dohodnine 3K ŠPORTU, znaša paket priprav 60 €.

Prvi obisk v primeru, da se ne odločite za nadaljevanje vadbe je brezplačen. Vadnina in članarina se obvezno plača do četrtka 9.avgusta na TRR 3K ŠPORT št. 02033-0256677232. Ob plačilu prejmejo vsi člani tudi praktično darilo.

Zaradi lažje organizacije priporočamo, da se predhodno najavite, sicer lahko tudi kar pridete na prvi trening Prosimo, da ta razpis razpošljete tudi vsem za katere menite, da bi se nam želeli priključiti. Vse informacije o naših ostalih programih ter prijavnice dobite tudi na povezavi http://www.3ksport.si/programi.html. Na razpolago  smo vam na emailu  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ali telefonu 031 288544.

prijavnica

 

3K ŠPORT

Igor Kogoj

35 let izkušenj v triatlonu

15 let dela v 3K

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: