Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Boštjan Gaberšek - IM Avstrija, Celovec 29.6.2014
Tekma - IM Celovec 2014, Boštjan Gaberšek natisni
 26 bralcem je to všeč. 

V poročilu opisujem tretji del priprav oziroma treningov, ki so potekali v dveh delih, v Qatarju in Sloveniji (29.5.2014 sem se vrnil domov), ter potek tekme same.

Preberi celotno poročilo
 
3K ironman team 2014, Boštjan Gaberšek - 2.poročilo natisni
 36 bralcem je to všeč. 

Prvi cikel treningov je kot ste lahko prebrali potekal dobro. Oddelane so bile predvidene količine treningov in razdalje, motivacija je bila visoka, počutje dobro, poškodb pa tudi ni bilo. Trening sem tudi v februarju nadaljeval po predvidenem planu. A samo prvi teden, potem pa sem zbolel. Zbolel pa sem do te mere, da nisem bil v stanju trenirati. Nato pa je, kot najavljeno v zaključku mojega prvega poročila, prišel odhod v Qatar, v Doho. Po prvih dneh privajanja sem si že pripravil tekaško opremo, da zopet tečem, a me je tisto noč zopet zvilo. Tokrat še bolj. Zaključek: skupno 16 dni brez treninga. Saj ne vem ali sem bil bolj razočaran ali bolj jezen. Sem pa imel med tem prisilnim počitkom čas raziskati možnosti treninga. In 22.2. sem s treningom zopet pričel. Sicer lahkotno, a samo da sem začel.

Preberi celotno poročilo
 
3K ironman team 2014, Boštjan Gaberšek - 1.poročilo natisni
 28 bralcem je to všeč. 

Za začetek pripenjam svojo bolj »vedro« fotografijo. Sem jih zaradi uvodne fotografije ob moji predstavitvi od vas preveč slišal. Torej, Boštjan ni samo mrk.

Preberi vse
 
3K ironman team 2014, Boštjan Gaberšek - predstavitev natisni
 40 bralcem je to všeč. 

Ime in priimek: BOŠTJAN GABERŠEK, 1967

Prijavljen sem na: IRONMAN AUSTRIA, Celovec, 29.06.2014

Pričakovanja:

Pričakujem velik športni dogodek. Veliko, veliko pozitivne energije, tekmovalne in navijaške. Na Ironman tekmi tudi kot gledalec še nisem bil. Bo torej res prvič. Osebno pričakovanje pa je, da bom pripravljen do te mere, da bom maraton v celoti odtekel. In pričakovani čas? Tega si bom tudi zastavil vendar šele po polovici kolesarskih treningov saj mi je kolo trenutno največja uganka.

Preberi celotno predstavitev