Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Moj prvi ironman / Bojan Skočir - Copenhagen 18.8.2013
Tekmaaaaa - IM Copenhagen natisni
 27 bralcem je to všeč. 

Prispeval Bojan Skočir

Končno je prišel čas za pripravo prtljage za Dansko. Sodelavka (Mojca še enkrat hvala) mi je dobrodušno odstopila svoj kombi, kamor natovorim kolo, torbe ter Petrovo zadnjo feltno (Peter hvala…letelo je k svina Smile). Obvoz preko Ljubljane, da natovorimo ostalo prtljago (tudi kolo, ki bo šlo v Kono Smile), skompletiramo triperesno deteljico - Marta, Matjaž in support Andreja P. Čakala nas je doooooolga vožnja (cca 1700km). Z zabavo ter humorjem in seveda v odlični družbi, smo zmogli tudi to.

Preberi celo zgodbo
 
Od zime do pakiranja kufrov ☺ natisni
 20 bralcem je to všeč. 

No poročilo bi moralo biti z naslovom pomlad, pa zaradi odlašanja pisanja poročila in seveda vremenskih razmer ni naslov pomlad. Zaradi letošnjega vremena lahko potrdim, da so štirje letni časi sam še na pizzi ☺. Pomladi ni bilo, skakali smo iz mraza v vročino in nazaj…Če je bila lanska zima idealna za kolesarjenje in treninge na prostem na sploh, je letošnja osrečevala le smučarje. Ker se pa mi »kao« pripravljamo na neki Ironman, se ne ustrašimo »malo« dežja in veselo tečemo in od letos tudi kolesarimo v dežju ☺ .

Preberi celo zgodbo
 
Poročilo 1 ... Zima natisni
 29 bralcem je to všeč. 
Prispeval Bojan Skočir

Pričelo se je zares, še malo bolj ☺, kot sem si predstavljal. Če sem si še pred tedni govoril nekako po Balkansko »lako čemo mi to«, je s prvimi Igorjevimi Excel tabelami načrta mojega treninga plavanja in teka takoj postalo jasno, da »neče bit lako« ☺.

Preberi celotno poročilo
 
Predstavitev: Bojan Skočir natisni
 27 bralcem je to všeč. 

Ime in priimek: Bojan Skočir, rojen: 8. 8. 1961Prijavljen sem na: Copenhagen

Pričakovanja: Opraviti že enkrat s to stvarjo ☺

Preberi celotno predstavitev