Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Moj prvi ironman / Igorjevi komentarji
TRIPERESNA DETELJICA - DEVIČNIKI IZ COPENHAGNA natisni
 24 bralcem je to všeč. 
Prispeval Igor Kogoj   

Obe imeni, ki sta se v času priprav kar dobro prijeli, so si nadeli kar sami. Kljub skupni odločitvi za IM, medsebojnemu sodelovanju, vzajemni podpori in pomoči v vseh fazah priprav je na koncu vsak od njih postregel s povsem svojo, a zelo zanimivo izkušnjo.

Preberi vse
 
IM Zurich - malo drugače natisni
 24 bralcem je to všeč. 
Prispeval Igor Kogoj   

Peter se je na svoj IM prvenec izjemno pripravil. Vsestransko.

Preberi vse
 
Razdevičenje v Celovcu natisni
 35 bralcem je to všeč. 

Prispeval Igor Kogoj

Pisati o tako veličastnem dogodku nasploh ni lahko, pisati o Mateju in Kaji je zame še posebno zahtevno. Prvega poznam in spremljam kot klubskega člana, drugo spremljam v vlogi trenerja, ki ji je dodana še vloga partnerja. O prvem imam dokaj skope informacije in omejen vpogled, o drugi vem ogromno. Pri prvem je potrebno uporabiti vse kar vem, pri drugi kaj cenzurirati. Jasno, poročilo ne more biti popolno in predvsem uravnoteženo. Potruditi se vsekakor splača.

Več ...
 
Treningi november - Januar natisni
 18 bralcem je to všeč. 
Prispeval Igor Kogoj   

Kaja, Matej (30. junij 2013, IRONMAN Celovec), Peter (28. julij 2013, IRONMAN Zurich) so imeli slot za Ironmana v žepu že pred pričetkom priprav. Marta, Matjaž, Bojan niso uspeli v igri hitri prsti, bodo pa zato družno potovali na Dansko (Challenge Copenhagen 18. avgusta 2013). Lepo, da so ostali skupaj in se vsi lahko fokusirajo na povsem konkreten datum in kraj ter ni več negotovosti.

Preberi celotno poročilo
 
3k rookyji natisni
 28 bralcem je to všeč. 
Prispeval Igor Kogoj   

Prav se mi zdi, da skozi svoje oči predstavim šesterico, ki se je odločila z nami deliti svoja doživetja na poti do realizacije tako zahtevnega cilje, kot je postati IRONMAN. Želim jim, da bi bila to predvsem pozitivna izkušnja, posejana sicer z veliko vlaganji in nujnimi odpovedovanji na drugih področjih. Jaz in gotovo cel 3K vam bomo vsekakor stali ob strani in kolikor zmoremo pomagali. Tudi spremljanje preko zapisov na tej strani bo usmerjeno predvsem v podporo in pomoč.

Preberi vse ...
 
Predstavitev: Igor Kogoj natisni
 39 bralcem je to všeč. 

Ime in priimek: Igor Kogoj, rojen: 9. 2. 1959

Prijavljen sem na:
Nisem ravno prijavljen, pa vseeno bom močno vpet in prisoten. V soglasju z Marto, Matejem, Matjažem, Kajo, Bojanom in Petrom jih bom namreč spremljal v pripravi na njihov prvi IM. Svoje več kot dvajset letne bogate izkušnje želim skozi akcijo MOJ PRVI IRONMAN deliti s šesterico in tudi širše.

Preberi celotno predstavitev