Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Moj prvi ironman / Kaja Vovk - Celovec, 30. 6. 2013
50 JE DOBER ZAČETEK….ali prvi IM pri petdesetih natisni
 53 bralcem je to všeč. 

Za uvod sem si sposodila del čestitke prijateljice Avguste! Ko namreč razmišljam, kaj bi napisala o tekmi in doživljanju svojega prvega IM se težko prebijam med množico različnih občutkov. Priprave na IM trajajo nekaj mesecev, tekma pa se odvije v enem dnevu, prideš v cilj in vsega je konec!

Preberi celotno poročilo
 
Zadnji dnevi pred IRONMANOM natisni
 41 bralcem je to všeč. 

Svoje prvo poročilo sem končala ravno pred pripravami v Medulinu. Z občutkom, da počasi prihajam v kolesarsko formo, s prvimi nekaj daljšimi kolesarskimi turami. A pravi treningi so se začeli z Medulinom. Vsi, ki ste že bili na pripravah v Medulinu, veste o čem govorim. Zjutraj plavanje, dopoldan kolo, popoldan tek, vmes hrana, počitek, spanje. Vsa pozornost je namenjena gradnji triatlonske forme. In priznam, za gospe v zrelih letih, med katere se uvrščam☺, to ni šala!

Oglejte si celo poročilo
 
Moje IRONMAN priprave natisni
 36 bralcem je to všeč. 

Prav pridna pri beleženju svojih priprav žal ravno nisem. Ko sem se julija lani prijavila na tekmo, sva se z Igorjem zmenila, da bo, kar se treningov tiče, najin odnos popolnoma profesionalen. On mi bo pisal treninge, jaz bom trenirala in beležila vse potrebne podatke na obrazce, ki mi jih bo pošiljal. S treningi triatlona naj bi pričela po maratonu v Amsterdamu. Pa se seveda stvari nikoli ne odvijajo čisto po predvidevanjih ☺, nekaj odstopanj pač mora biti…

Oglejte si celo poročilo
 
Predstavitev: Kaja Vovk natisni
 32 bralcem je to všeč. 

Ime in priimek: Kaja Vovk, rojena: 12. 6. 1963Prijavljena sem na: IM Celovec, 30. 6. 2013

Preberi celotno predstavitev