Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
moj prvi triatlon

Moj prvi triatlon je program v katerega se vključujejo začetniki, ki bi radi preplavali, prekolesarili in pretekli svoj prvi triatlon, ne glede na pretekle športne izkušnje. Več o programih si oglejte med programi.Moj prvi triatlon, Janja Jereb Bogataj natisni
 25 bralcem je to všeč. 

Do lanskega leta sem bila samo podporno-navijaški del 3K kluba, že vrsto let pa se udeležujem sredinih treningov plavanja. Lanskega poletja smo se z Anito Lulić in Barbko Ulčakar kot ženska štafeta udeležile polovičnega IM v Puli, kjer sem našo ekipo zastopala na kolesu. V pripravljalnem obdobju na ta podvig sem v bojazni da kaj zamočim (gumidefekt, padec, ipd.) izjavila da bi skoraj rajši tekmovala »solo«, da ob morebitnih težavah s tem ne onemogočim končanje tekme še svojima sotekmovalkama. Pa vendar se je na tekmi kljub mojem padcu vse dobro izšlo in smo zasedle 1.mesto v ženskih štafetah.

Preberi celo zgodbo
 
Moj prvi triatlon - Klemen Šuligoj natisni
 12 bralcem je to všeč. 

Čeprav sem si želel nekega dne svoje sposobnosti preizkusiti tudi v triatlonu, je prva tekmovalna preizkušnja prišla hitreje, kot sem pričakoval. Koper v začetku junija, ob prelepem sončnem vremenu, se je zdel kot idealen kraj in čas za triatlonski debi, pa ni bilo povsem tako.

Preberi celo zgodbo
 
MOJ PRVI TRIATLON, Tilen Gor natisni
 19 bralcem je to všeč. 

Ko zaslišim besedo šport, to v meni zbudi veliko čustev in spominov. Spremlja me že vse življenje, saj sem že kot majhen otrok bil z njim vedno povezan. Preizkusil sem se skorajda že v vsem kar je mogoče, ampak hitro sem ugotovil, da so mi bližje individualni športi.

Več ...
 
Moj prvi triatlon, Mateja Bole Breznik natisni
 23 bralcem je to všeč. 

Naj najprej povem mojo zgodbo pred začetkom treningov triatlona. Po naravi sem športnica, v otroštvu sem trenirala odbojko, končala sem tudi Fakulteto za šport.

Preberi celo zgodbo
 
Moj prvi triatlon - Grega Barbič natisni
 20 bralcem je to všeč. 

Tokrat malo drugače. Vse skupaj se je pričelo v 3K Športu Ljubljana. Kot novinci smo se udeležili prednovoletnega srečanja članov. Dobili smo se vsi, tako tisti prekaljeni mački kot tisti malo bolj zeleni in brez izkušenj v triatlonu! Sestanek je stekel in naša ušesa so sledila sleherni besedi glavnega trenerja Igorja Kogoja. Obdelali smo minulo leto in prihajajoče leto 2017, v katerega smo bili potisnjeni tudi sami po lastni volji.

Več ...
 
Mojca Breznik na prvem triatlonu natisni
 20 bralcem je to všeč. 

Če bi mi kdo pred dvema letoma poleti rekel, da bom šla po enem letu treninga v 3K na prvi triatlon, bi mu verjetno rekla, da to nisem sposobna, saj ne znam niti plavati, niti kolesariti, teči pa ne maram.

Kaj je triatlon, sem sicer vedela, saj je bil moj mož Bojan dve leti nazaj na Olimpiku na Bledu, ampak ker se mi je zdel triatlon spet ena od njegovih norih športnih idej, s katerimi se nisem  ukvarjala, sem šla na dan njegovega triatlona rajši na golf turnir na Bledu, njega pa sem s kolesom in veliko torbo, polno opreme pustila kar na odcepu za golf igrišče .

Več ...
 
Moj prvi triatlon - Gregor Pirc natisni
 25 bralcem je to všeč. 

Že od malih nog sem športnik po srcu. Preizkusil sem se v večino športih z žogo. Tudi adrenalinski športi, kot je padalstvo in veslanje po divjih vodah, mi niso tuji. Z željo preizkusiti se še v triatlonu, v tem lepem in zanimivem športu, sem se že pred nekaj leti pridružil 3K sport klubu.

Preberi celo zgodbo
 
Moj prvi tr... duatlon ali Dunajska komedija - Rok Flajs natisni
 39 bralcem je to všeč. 

Že več kot poldrugo leto je mimo ko sem po nastopu na Bledu prvič stopil v stik z Igorjem, pa se vseeno spomnim kot da je včeraj. Hitro sva se dogovorila in oktobra 12 sem pričel s plavanjem v 3K. Od začetne borbe z vodo sem z veliko vaje počasi napredoval. Seveda so z napredovanjem rasle tudi ambicije, vsaj en olimpik v letu 13. Izpadlo je še boljše;

Preberi celo zgodbo
 
Moj prvi 3Ktlon - Mateja Pucihar Baebler natisni
 26 bralcem je to všeč. 

Ko postajaš vse bolj starejši se ti zazdi, da leta noro hitro letijo mimo. Zato sem si že nekaj let zapored, ob pričetku novega leta, začrtala nek cilj. Lansko leto je bil moj cilj naučiti se kravl tehnike. Pričela sem z rekreativnim plavanjem v 20m bazenu v Šiški. Čeprav o pravem kravlu še ni bilo ne duha ne sluha, je v glavi zrasla nova ideja.

Več ...
 
Moj prvi… - Mirjana Frankovič natisni
 28 bralcem je to všeč. 

triatlon. Super sprint, in to 300 m plavanje, 8 km kolo in 2 km tek. Zelo optimistično in ambiciozno sem se prijavila ter plačala štartnino. Znanec je rekel, da je na Ptuju lepo, voda v bazenu topla in nasploh zelo luštno. In seveda, to je bilo dovolj za prijavo.

Preberi vse
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL