Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
poročila
IRONMAN 70.3 Slovenian Istria 2021, Andreja Markovič natisni
 6 bralcem je to všeč. 

Po enoletni prekinitvi se je letos odvil tretji triatlon z uradnim imenom »IRONMAN 70.3 Slovenian Istria«. Najbrž je odveč pisati o tem, koliko stresa in negotovosti je koronavirus povzročili tako organizatorjem kot udeležencem. Kljub vsem omejitvam in okrnjenemu spremljevalnemu dogajanju pa je prireditev dosegla svoj namen: Koper se je ovil v tekmovalno vzdušje, vsi opazovalci in spremljevalci so lahko uživali v vrvežu in navsezadnje − tekmovalci smo prišli do svojega doživetja.

Člani 3K-športa smo tudi letos nastopili v dobri zasedbi in s pridobljenimi točkami zavzeli prvo mesto med klubi. Vsi sodelujoči iz kluba smo pridobili naziv FINISHER, zasedli pa smo tudi nekaj prostora na zmagovalnem odru.

AM1

Več ...
 
Francoske Alpe s kolesa, Igor Kogoj natisni
 18 bralcem je to všeč. 

Vse se je začelo z našo Setro in Lojzetom, ki je čudovito skrbel za nas in

I1

Več ...
 
Poročilo s 3K kolesarskih počitnic v Franciji, Kristian Grünfeld natisni
 10 bralcem je to všeč. 

Že na začetku se opravičujem, ker bo tole branje trajalo malo dlje časa. Poizkusil sem zminimalizirati vse skupaj. Ampak ob taki izkušnji to enostavno ne gre.

K1

"Viva la France!" napišem na story... “Mal spoštovanja, reče se Vive la France”.

Več ...
 
Francija, 1. dan (Cluses - vzpon na Col de Joux Plane), Anja Bajcar Kok natisni
 12 bralcem je to všeč. 

A1

Težko bi popisala vse svoje občutke, ko sem se 23.7. malo pred polnočjo vkrcala na avtobus, ki nas je popeljal v Francijo. Že kakšnih dobrih 14 dni prej, ko sem si prvič zares pozorno prebrala Darjanov fantastično pripravljen »roadbook", me je namreč začelo resno zvijati od treme.

Več ...
 
Francija, 2 dan (Cluses - Les Frasses ), Andrej Wraber natisni
 6 bralcem je to všeč. 

2. dan: Cluses – Col de la Colombiere – Col des Aravis – hotel Tetras malo pred Col des Saisies (66 km, 2.303 v.m.)

A1

Ideja, da se opiše vsak dan naše kolesarske pustolovščine posebej, se mi je zdela odlična. Tudi zato, ker je bilo udeležencev 26, dnevov na poti pa samo 9. A glej ga šmenta – najprej se je danes Kaja spomnila, da nam opis drugega dne še vedno manjka in… da naj bi bil ravno jaz baje toliko pišoč, da bi to nalogo zmogel dovolj solidno opraviti. In malo kasneje s sporočilom po messengerju še Igor… tako da… dragi sotrpini in vsi tisti, ki to niste bili – obsojeni ste na branje! Lahko pa naslednje vrstice preskočite in kar takoj nadaljujete pri KONEC UVODA malo nižje spodaj.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL