Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
poročila s tekem
21.-28.10.2023 = Marathon-Wedding Week, Nina Rismal
 14 bralcem je to všeč. 

NR5

Ljubljanskega maratona do letos še nisem tekla. Odtekla sem dve polovički, v letih 2011 in 2012, ki se ju še vedno dobro spomnim. Druge predvsem po plundri na progi. Sneg je bil tokrat oddaljen vremenski pojav, skrbelo me je bolj, da zna biti prevroče. Kot je Mič, letošnji glavni 3K-navijač, povzel, razmere niso bile najlažje, cesta je bila mokra, ozračje vlažno. Med samim tekom se nisem preveč ukvarjala z nobenim izmed teh vidikov. Dež me je na okoli 25km bolj osvežil kot kaj drugega. Mi je pa zato zmočil superge in mi prvič po več kot petnajstih letih teka povzročil žulje, ki so mi seveda bili malo tečni, ampak bolj po cilju kot pred njim.

Več ...
 
Zadar Half dva tisoč triindvajset, Lovro Kink
 14 bralcem je to všeč. 

LK1

Mirna, občasno dolgočasna sezona se počasi poslavlja. Na vrsti je še Ljubljanska polovička za konec. Začetek sezone sega v lanski november s približno rednimi tekaškimi treningi. Vzel sem jih na lahko, nisem pridelal nobene poškodbe. Tudi daljše distance ob nedeljah v dobri družbi so tudi v slabem vremenu hitro minile. Bolj usmerjeno sem se začel tekaško premikati po prijavi na Istrskega - na baby razdaljo. Dve, morda tri periodizacije in že je sledila tekma.

Več ...
 
Ironman Emilia Romagna 2023, Matej Hreščak
 18 bralcem je to všeč. 

IRON MAN (Matej)

MH1

Preden se posvetim opisu same tekme 16. 9. 2023 v Cervii, je treba še nekaj povedati o samih pripravah:

Več ...
 
Svetovno prventstvo 70.3 Lahti 2023, Nataša Nakrst
 15 bralcem je to všeč. 

N1

Že dobri trije tedni so minili od tekmovanja, pa se je v tem času zgodilo toliko stvari, da mi je šele zdaj vsaj približno uspelo zbrati misli in jih zapisati.

Vse skupaj se je začelo že lansko leto, saj mi je zmaga na SP v St.Georgu prinesla vabilo organizatorjev za direktno udeležbo na SP v Lahtiju 2023. Hladna dežela me sprva ni mikala, a sva se z Ano kasneje le odločili, da greva. Izkoristili sva priložnost za skupne mini počitnice in spoznavanje zelo drugačnih krajev; v Skandinaviji namreč še nikoli nisva bili in kdo ve, če bi naju pot sicer sploh kdaj zanesla tja. Odločitve nisva obžalovali.

Več ...
 
Ironman World Championship 2022, Havaji, Bojan Skočir
 14 bralcem je to všeč. 

BSH1

Bojan je uspešno zaključil tekmo na svetovnem prvenstvu v Ironmanu na Havajih.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL