Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Športni vikend za nami!
 9 bralcem je to všeč. 

Prva tekma Maratona Franje - vožnja na čas v petek. Matjaž Obštetar - Obi se je podil in potil vse do Domžal, kamor je prišel v nekaj več kot pol urice (ja, včasih je to tudi z avtom dober čas).

V soboto sta na koprskem triatlonu za pokal Istre nastopila in dosegla dobre (okoli 1:10 min) rezultate tudi Boštjan IM Gaberšek in Tine Juvan.

Nedelja, na Maratonu Franja in sicer na 156 km preizkušnji smo nastopili Terbovc Blaž, Gregor Pirc, Bojan Skočir, Andrej Bakija in prijatelj Matjaž Mandelj.

Vsi s časom okoli 4,5 ur z izjemo Bojana in Matjaža, ki je sta zaključila pod 4-imi urami. Na “mali Franji” pa Mirjana Frankovič. Aja, mal' na švarc, ampak brez okrepčevalnic, še čist frišn s "koseškega" teka, je ta "malo" peljal tudi Jaka ...in Jakica z njim.

Vsi zadovoljni & čili. Čestitke vsem!!

p.s.

Prihodnji četrtek pa spet cel žur na 3K Šport. Najprej Hervisov kronometer, ob 18 na ŽAK-u  3K 10-ka in nato zaključek pomladanske sezone v pizzeriji Origano.

Kdor še ni prijavil časa na 3K 10-ki, to še lahko naredi na povezavi do obrazca TULE, podrobnosti poišči na www.3ksport.si

 
Komentarji (1)
Dogaja
1 15. JUNE 2015 ob 07:03
Igor
prisotni smo res na veliko frontah, sezona je na vrhuncu, vsak uresničuje svoje načrte. Odlično nam gre

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: