Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Dragi 3 kajevci, ljubitelji Ironmana in Igorjevi navijači!
 27 bralcem je to všeč. 

Hvala za vso podporo, vse pozitivne misli in neverjetno energijo, ki ste jo pošljali sem v vročo Kono. Noro lepo je to doživeti. Obema nama ogromno pomeni! Prav tako hvala za vso skrb in vzpodbudne misli, ko stvari niso šle po pričakovanjih.

Tako zelo smo se skupaj veselili Igorjevega odličnega plavanja in še bolj izjemnega kolesa in navijali za dober razplet hitrega začetka teka. Kako vam je moralo biti v Ljubljani, ko so se stvari na progi začele zapletati, si lahko sama najbolje predstavljam. S strahom in negotovostjo sem čakala vsake nove informacije in se nazadnje podala na progo Igorju naproti. Ko sem se spraševala, ali ga bom srečala in bova lahko del poti šla skupaj, ali me bodo poklicali reševalci. Zgodilo se je zadnje. Med tekom do medical tenta sem se tako kot najbrž večina vas spraševala, kako bo Igor to sprejel. Praktično dve leti se je zjutraj zbujal in zvečer zaspal z istim ciljem v glavi - Havaji. In zdaj so ga morali odpeljati s proge. A zgodilo se je, da je moral Igor miriti svojo "histerično Kajo". Popolnoma pomirjen s situacijo, občudujoče skuliran. Izkušen in prekaljen borec.

Kona je posebna tekma, s svojimi junaki in svojimi žrtvami. Igor je bil odločen to tekmo oddirkati, brez taktiziranja, brezkompromisno. Tokrat se ni izšlo. Pomembna je pot in ne cilj pravijo. A če ne bi tu to tako zelo držalo, potem bi Igorja najbrž dobila v slabi koži. Tako pa sta ti dve leti neprecenljivi, polni izjemnih občutkov in doživetij, ki jih en odstop v Koni nikakor ne more zasenčiti!

Hvala vsem vam v imenu naju obeh, da smo skupaj del te poti!

Kaja"Zgornji zapis izjemno zadane moja občutja. Bili sta izjemni dve leti, bila sta nepozabna dva tedna, bil je izjemen race day. Predano, skoncentrirano, strastno, hrabro, borbeno. Razpredati o tem, kaj je šlo narobe je morda še prezgodaj. Sem pa doživel popoln nov obraz brutalne Kone, ki neizprosno kaznuje napake. Ko sem enkrat doumel, da oddirkati ne bom uspel, sem se brez kakšnega razočaranja odločil, da bom polovico maratona prehodil in tekmo spoznal tudi iz te perspektive. Pa tudi to ni bilo mogoče. Povsem novo doživetje, težko obrazložljivi občutki, bogata izkušnja."

Igor

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: