Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Triatlon Bled 2012
 35 bralcem je to všeč. 

Prečudovit dan, še zadnja tekmovalna triatlonska našpičenost, osebne zmage, neizmerno uživanje, prvi triatlon, nagajiva igrivost, medalja in družabnost - vse to in še več je bilo v ospredju zadnje slovenske triatlonske tekme letos in že desete na Bledu.

3K FotkeVse fotke TriZaVseVse fotke Olimpik

 

 

3K jevci so se izkazali tako v Triatlonu za vsakogar kot na Olimpiku. Na krajši razdalji si posebne čestitke zasluži Tanja, ki ji je po lanski operaciji kolena uspel prvi triatlon. Bravo, Tanja, želimo ti, da bi jih bilo še veliko. Med posameznicami so odlične nastopile tudi Petra R., Špela L.J, in Urška, fante pa sta tokrat zastopala Andrej in Matjaž, ki sta nastopila v verjetno edini duatlonski štafeti.

Na olimpiku sta odlične letošnje priprave strnili Polona in Marjeta, ki je osvojila tudi drugo mesto v kategoriji. Za sploh prvi triatlon, in že kar olimpik, iz srca čestitamo Rudiju, prav tako pa si vse pohvale zaslužijo Obi, Artur, Matej T., Boštjan Gab., Vasja, Igor, Lovro in Matjaž. Uspešna 3K sobota je tako zaokrožila letošnjo triatlonsko sezono, 3K-jevci pa bi zaradi odlične pripravljenosti še kar tekmovali Smile - če veste za še kakšne (krajše) triatlone v sosednjih državah, povejte. Sicer pa je naslednja postaja 3K-jevcev že to soboto v Čatežu, kjer bodo na račun prišli ne-ljubitelji plavanja; 15.9. bo namreč Dnevnikov duatlon.

 

 
Komentarji (1)
Vzdušje
1 10. SEPTEMBER 2012 ob 09:33
Igor
je videti res super. Nekateri bi še kar nadaljevali s tekmovalnim tempom. Je pa kar prav, da se posvetimo drugim ciljem (LM) in nato v miru pripravimo teren za naslednjo, kot je čutiti še uspešnejšo sezono. Uh se veselim!!
Igor

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: