Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
rezultati tekem
Arno Škrabanja - olimpik Weert natisni
 13 bralcem je to všeč. 

Na Nizozemskem naše barve uspešno zastopa Arno Škrabanja (2:16:32 - olimpik Weert). Tudi hči ni od muh (1:02:30 - ETU pokal sprint).

 

 
Gorica 2014 natisni
 24 bralcem je to všeč. 

3K družinica se je tudi tokrat pogumno spopadla s prvo letošnjo preizkušnjo. Gorica nas je že v drugo povabila v pomladna oblačila. Najboljši osebni rezultati, stopničke v "G45" kategoriji - marjetke za Marjetko, vrhunski "internistični" 3K prvenec.....

Nekaj utrinkov poiščite v tokrat malo skromnejši galeriji. Med fotografijami najdete tudi neuradne rezultate, uradni so pa TULE.

 
Triatlon Bled natisni
 24 bralcem je to všeč. 

3K je bil na Bledu kot vedno številčen in uspešen.

Slike najdete v Gregorjevi galeriji, FB-ju TekPlus-a ali tule. Rezultati so na TIMINGU.

 
Ironman rankings natisni
 23 bralcem je to všeč. 

Na uradni strani IRONMAN so rangirani najboljši triatlonci v posameznih starostnih kategorijah. Za točkovanje so upoštevani rezultati na tekmah Ironman, Ironman 70.3 in 5i50 triatlon serije v Evropi. Z izjemnimi nastopi na triatlonu 5i50 in IRONMANU v Celovcu in IRONMAN 70.3 Zell am See - Kaprun je naš Klemen tretji v kategoriji 30-34 let.

Pravila, točkovanje, rezultati, slike si lahko ogledate na posebni Ironman strani.

Lepo priznanje za super Klemnove dosežke v pretekli sezoni! V 3K smo izjemno ponosni na Klemnove rezultete.

 
Zaključen triatlonski pokal Alpe-Adria 2012 natisni
 27 bralcem je to všeč. 

Avstrijsko-italijansko-slovenska triatlonska naveza je z nedeljsko podelitvijo pokalov prvim trem uvrščenim v skupnem seštevku šestih, najmanj pa treh tekem doživela svoj epilog. Triatlonski klub CUS Udine je pripravil prijetno druženje, ki so se ga udeležili tudi trije 3K-jevci: Marjetka, Polona in Obi z Manjo in Matjažem. Vsi trije so namreč zbrali takšno število točk, ki jih je zavihtelo na stopničke po posameznih kategorijah.

Oglejte si vse 3k rezultate
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL