Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
športnik športniku
PREDSTAVITEV NOVEGA ČLANA IZ BEJRUTA, uvod napisal Bojan natisni
 5 bralcem je to všeč. 

Fouad  že vrsto let uspešno tekmuje na evropskih in svetovnih prvenstvih v open water plavanju pod Slovensko zastavo, kajti mama je iz Ljubljane. Z njim sva se spoznala lani na evropskem prvenstvu na Reki, ko smo ga oblekli v slovenska uradna oblačila. Od takrat nastopa za naš klub.

Prosil sem ga, da se na kratko predstavi tudi ostalim članom.

Več ...
 
športnik športniku: 4. Marinka - Tomaž Šimec natisni
 7 bralcem je to všeč. 

Tomaž,

Res je, kar praviš, da je nasmeh najenostavnejša rešitev. Ne vem pa, če si se kaj prida smejal prejšnji vikend, ko si na polno brzel na vigl vagl polmaratonu v Kočevju.

Več ...
 
športnik športniku: 3. Tomaž Šimec - Marinki natisni
 4 bralcem je to všeč. 

Marinka,                                                                           Semič, 31.8.2009

Le kje najti navdih, moč in pogum za trimesečno garanje, za teh 42,2 km? Ali je vredno, vse to odrekanje, ves ta čas preživet na soncu, vetru? Vse te sekunde, minute , kilometri, zmeraj v naših mislih. Tudi sam se pogosto sprašujem, misli mi rade švigajo po vesolju vprašanj in iščejo odgovore - rešitve. Rešitev je pogosto enostavna - nasmeh.

Več ...
 
športnik športniku: 2. Marinka - Šimec Tomaž natisni
 11 bralcem je to všeč. 

Tomaž,                                                                                            21. avgust 2009

Šele zadnjih nekaj let imava to priložnost, da naju druži ista stvar. Občutna starostna razlika in moj zgoden odmik od doma v Ljubljano sta le najbolj pripravna odgovora na vprašanje, zakaj sta najina svetova zaživela po svoje, v drugih orbitah. Zdaj se preko teka znova spoznavata.

Več ...
 
športnik športniku: 1. Tomaž Šimec - Marinki natisni
 7 bralcem je to všeč. 

 Marinka,                                                                  10. avgust 2009

Zdi se mi, da bom tokrat moral krepko pobrskati po svojem podstrešju za tale avgustovski miselni izziv. Razlog? Pravkar sem nastopil svoj letni dopust in kar veliko časa sem potreboval, da zaženem word po dolgi pavzi. Navsezadnje, tudi najin včerajšnji pogovor je potekal o sajenju orehov, domačih marmeladah in starih hišah v Beli krajini - skratka o tvojih - najinih projektih za jesen in naprej. Le delček večera sva namenila športu, maratonu in treningih. Očitno je res tak čas, čas sprostitve, morje, hribi, Kolpa, vse to se dogaja zdaj v tem osmem mesecu.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL