Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Intact time out
 4 bralcem je to všeč. 

Vabimo vas (sreda 10. aprila po plavanju ob 21.30 v grad Kodeljevo) na prikaz in test tehnologij uporabnih tudi pri našem treningu (elektromišična stimulacija, dihalni trenažerji, ...)

Druženje organizira Andrej Švent eden pionirjev organiziranega triatlona v Sloveniji. Bil je zaslužen za vključevanje Triatlonske zveze Slovenije v mednarodne asociacije, predvsem pa organizator triatlonskih tekmovanj. Že leta 1992 smo imeli v Sloveniji po njegovi zaslugi tekmo v polironmanu, ki ji je v letu 1993 sledila tekma za Evropski pokal in kot vrhunec Evropsko prvenstvo v letu 1994.

INTACT Time-Out

sproščen pogovor ob prikazu in testu nekaj tehnologij, katere vaši kolegi po svetu in v Slo s pridom koristijo v vsakdanjem treningu, regeneraciji, taperingu na tekme, samih tekmovanjih, športni rehabilitaciji;

Bodisi da gre za tekače, tri/dua-tlonce, kolesarje, plavalce, druge vzdržljivce/ke ali ekipne športe.

+ Compex Elektromišična stimulacija www.compex-wireless.si

+ PowerBreathe dihalni trenažerji za zmanjšanje zadihanosti www.dihanje-powerbreathe.si

+ ZAMST oporah/steznikih za reševanje tipično tekaških problemov mišic, tetiv, sklepov www.zamst.si

+ še kaj….

Moje zdajšnje delovanje na tem področju je omejeno na implementacijo vodilnih svetovnih tehnologij v športni trening, v vlogi strokovnega direktorja IntAct Akademije.

V okviru grupacije IntAct v Sloveniji in nekaj bližnjih državah sem v tej vlogi s sodelavci vpeljal Nordijsko hojo v zdravstvo in rekreacijo, Polar srčni monitoring na športno in zdravstveno področje, enako Compex elektromišično stimulacijo, ipd.

Moje raziskovalno delo na FŠ Ljubljana in na Univerzi na Primorskem je v okviru podiplomskega in študija 3.stopnje tudi vezano na te tehnologije.

Z veseljem bom delil svoje izkušnje, spoznanja in vedenja z vami

v sredo10. aprila!

Andrej Švent, direktor IntAct akademije

http://www.worldcat.org/identities/np-svent,%20andrej

https://www.facebook.com/andrej.svent

www.intact.si


www.intact-group.com

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: