Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Treningi za moč za triatlonce natisni
 19 bralcem je to všeč. 

Zaradi vedno večjega zanimanja za treninge moči, smo se v 3K Športu dogovorili za poseben triatloncem prilagojen program treninga za povečanje moči in mišične vzdržljivosti.

Zakaj?

Že kar nekaj le tje minilo, odkar je pravilo "no pain no gain" veljalo za zlato pravilo. Fizični testi so postali pravilo, periodizacija pa nujno zlo pri vsakem resnem dolgoročnem cilju. Anatomska adaptacija, mišična masa in maksimalna moč so zgolj podlaga za resno delo, ki sledi v zadnji fazi. Kolesarstvo in triatlon imata veliko skupnega s športi, kjer je "functional threshold power" ključnega pomena. Poleg vseh ostalih pripomočkov, ki jih za dober plan potrebujemo pa so Kettlebelli tisti dodaten plus, ki dela razliko med prvim v skupini in prvim na klancu!

Kdaj?

Čez celo zimo in pomlad, 1x ali 2x na teden odvisno od zapolnjenosti terminov. Prvi termin je ob petkih zvečer (ob 20.00) in se začne že v petek 21. septembra 2012, drugi termin pa bi se določil po dogovoru glede na prijave. Program je sestavljen za 2x na teden

Koliko?

Cena bo oblikovana posebej za 3K Šport glede na prijave. Okvirna cena za treninge 2x na teden je 70 € (za 3K Šport 56 €) na osebo na mesec, za treninge 1x na teden pa  50 € (za 3K Šport 40 €) na osebo na mesec.

Kdo?

Trener: Gregor Sobočan, kondicijski trener, bivši svetovni prvak v Kettlebell liftingu je letos sodeloval s kolesarskim kondicijskim trenerjem iz Danske (Jesper Bondo Medhus), ki je pomagal sestaviti program za VO2max. Za povečanje moči in mišične vzdržljivosti uporablja standardne metode s pridihim vaj iz Kettlebell Liftinga, ki pa je za mišično vzdržljivost eden najboljših športov.

Kje?

Kettlebells Center
Kopna pot 6, 1000 Ljubljana
www.kettlebellscenter.com

Prijave?

Prijave zbiramo do petka 21. septembra 2012 na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: