Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
3K kolesarski izleti v letu 2010
 0 bralcem je to všeč. 

Par nas, ki smo sodelovali v lanskem kolesarskem potepanju (je kdo temu rekel garanje? – ma ni res Smile, preveri, nekje na strani 3K je FOTOREPORTAŽA), smo se pod hudim pritiskom ostalih, ki niso uspeli biti zraven, odločili, da prevzamemo pobudo tudi letos. Zato vabimo vse, ki imate kaj za povedat na temo možnih letošnjih kolesarskih izletov, da se nam pridružite na sestanku »Iniciativnega odbora kolesarske sekcije 3K Šport« (neko ime mora biti, to pa tako lepo, uradno zveni, a ne Wink), ki bo to sredo, 03.02, v pizzerii Grad Kodeljevo, po plavalnem treningu (pričetek sestanka ob cca 21.40, lahko pridete tudi prej). Namen sestanka je:

- Določitev okvirnih terminov za izlete. Predlog je organizirati dve enodnevni turi ter eno nekajdnevno (3-4).
- Izbor predlogov za posamezne ture, oz destinacije.
- Določitev nosilcev posameznega izleta. Njihova naloga bo določiti traso ter pregledati vse potrebno za logistiko (možnosti spanja, ...). Pri trasi bo potrebno misliti na »hardcore« varianto in »soft« alternativo. Torej, internetni navdušenci, tu je prilika.

Udeležba ni obvezna. Če prideš, se tvoj glas sliši. Če ne, se še vedno lahko pridružiš izletu, ko bo objavljen. Pa še takrat ne bo nujno kolesarit. Lahko si zamisliš še bolj »soft« verzijo izleta – dremanje na sončku ali fotodokumentiranje.

Predlogi so možni tudi po emailu, na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. , do srede, 03.02., do 15.00 h.

Za »Iniciativni odbor kolesarske sekcije 3K Šport

Bobi, Iztok, Obi

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: