Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
KOLESARSKI IZLET Livigno, Italija
 7 bralcem je to všeč. 

Počasi se bliža datum, ko bomo odrinili proti Livignu in preizkusili nekaj asfalta, ki ga bodo letos popisali med Giro d'Italia, zato bi podali nekaj splošnih informacij ter vas prosili za odziv: 

Lokacija: Livigno, Italija
Trase: Krožne, izhodišče in cilj v Livignu, različne stopnje zahtevnosti (nikoli ni lahko, s treningom gre le hitreje Smile).
Zanimivosti: prelazi Stelvio, Mortirolo, izlet v Švico, ...
Termin: odhod iz Ljubljane 24.06, prihod v Livigno popoldan, 25.06 in 26.06 dve daljši turi, 27.06 krajša tura in odhod proti Ljubljani
Vreme: super bo, že naročeno

Dodatne informacije o možnih trasah, zemljevidi, ...:
http://www.bikemap.net/routes#lt=46.55319&ln=10.26123&z=10&t=0&gnd=1&cat=0&rat=0

1.) Pot do Livigna, tja in nazaj, je v lastni režiji, kar pomeni, da se organizirate po 2, 3 ali kolikor si pač želite v enem prevoznem sredstvu. Do dneva odhoda bomo poskusili tudi uskladiti skupinski odhod (konvoj), vendar se ne bo možno prilagajati vsem (če nas bo več)

2.) Bivali bomo: 
a) V kampu. V tem primeru si vsak poskrbi za svoj šotor in družbo. Predvidevam, da ne bo vroče, zato bo poleg družbe dobro imeti še kakovostno spalko (NE poletno, raje zimsko!!!).
b) V apartmajih. V tem primeru izbiro prepustite organizatorju (trenutno imamo ogledano apartmaje, kjer bivanje za tri noči skupaj na osebo stane 90€ z zajtrkom, oz 69€ brez). Kriteriji za izbiro bivališča so cena ob kolikor toliko solidni kakovosti, zato se je potrebno pravočasno javiti, da vemo kaj in koliko rezervirati. Apartmaji so 2 do 8 posteljni. Prosili bi vas za resen odziv, ker se ne želimo ukvarjati še s spremembami in odpovedmi.
c) Po lastni želji. Na www.livigno.it in www.livigno.com pa tudi drugje je ogromno izbire …

3.) Prosili bi vas, da nam do 30.05.2010 (nedelja) na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. sporočite/potrdite:
a) vašo udeležbo na izletu (da vemo, koliko približno nas bo) ter približno stopnjo kolesarske pripravljenosti:
- manj kot 60 km/dan
- med 60 in 120 km/dan

- več kot 120 km/dan
pozor: ravnine ni ravno velikoSmile
b) kdo je zainteresiran za bivanje v apartmajih (obvezno, zaradi rezervacij!),
c) z zajtrkom ali brez
d) če imate kakšne posebne želje (ne garantiramo, da bodo želje tudi realizirane Smile.

 

Opise predvidenih tras po posameznih dneh bomo objavili na internetni strani dovolj zgodaj, da se boste lahko ustrezno pripravili.

Lp,

 

Bobi, Iztok, Obi

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: