Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
napovedi
22. Ljubljanski maraton, skupinska prijava natisni
 3 bralcem je to všeč. 

Samo še 99 dni je do dvaindvajsete izvedbe Ljubljanskega maratona.

Organizatorjev rok za cenejše skupinske prijave je 16.avgust. Klubske skupinske prijave so zaključene!

Kako se prijavim...
 
Skupinska prijava na Franjo natisni
 6 bralcem je to všeč. 

Kolegi, športniki, rekreativci, kolesarji POZOR: skupinska prijava na Maraton Franja (mala ali velika) je najcenejša do 15.5. in sicer 25€ za skupine nad 10 članov.

Maraton Franja je odličen preizkus kolesarske pripravljenosti pred poletnimi tekmami IM in 70.3 IM.

Vsi, ki vas skupinska prijava zanima, mi čimprej, vendar najkasneje do konca aprila na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. posredujte podatke za prijavo (ime,  priimek, spol, letnico rojstva, bivališče, št.mobitela in progo, ki jo boste odpeljali).

Potem, ko nas bo dovolj za skupinsko prijavo, bomo prijavnino nakazali na klubski TRR 02033-0256677232.

Mirjana

 
3K tekme v sezoni 2016/2017 natisni
 12 bralcem je to všeč. 

S tem prispevkom vas želimo opozoriti na za 3K pomembnejša tekmovanja in dogodke v prihajajoči sezoni. Želeli bi, da vam ta spisek služi pri načrtovanju tekmovalne sezone. Izkušnje preteklih let kažejo, da so še bolj prijetna doživetja s tistih tekem, kjer je bil prisoten tudi močan skupinski 3K duh.

Več o načrtovanih tekmah...
 
3K tekme v sezoni 2017/2018 natisni
 6 bralcem je to všeč. 

S tem prispevkom vas želimo opozoriti na za 3K pomembnejša tekmovanja in dogodke v prihajajoči sezoni. Želeli bi, da vam ta spisek služi pri načrtovanju tekmovalne sezone. Izkušnje preteklih let kažejo, da so najbolj prijetna doživetja s tistih tekem in dogodkov, kjer je bil prisoten tudi močan skupinski 3K duh.

Več o načrtovanih tekmah...
 
70.3 PULA natisni

Ta konec  tedna bo v Puli, vsaj kar se množičnosti tiče, vrhunec 3K triatlonske jesenske sezone. Na tekmi 70.3 se bo s progo spopadlo blizu 30 3Kajevcev (šest tričlanskih štafet in 11 posameznikov).

Predlagamo, da se vsi 3K udeleženci zberemo v soboto malo pred 12.00 (pred hotelom Park Plaza Histria na Verudeli, kjer bo brifing).

Vsi (občudovalci, spremljevalci, navijači, simpatizerji, ……), ki tokrat (še) ne tekmujete, ste vabljeni, da nas podprete na sami tekmi v nedeljo.

Vse potrebne informacije najdete na http://eu.ironman.com/triathlon/events/emea/ironman-70.3/pula.aspx#axzz4K1PkAuHZ

Zagotovo  bomo skupaj pripravili nepozaben 3K dogodek!

3K ŠPORT

 
21.Ljubljanski maraton, skupinska prijava natisni
 6 bralcem je to všeč. 

"Uspelo mi je. Meni, ki do treh let nazaj nisem pretekla niti 100 metrov. Pozdravlja me uradni napovedovalec, pozdravlja me »množica« v cilju. V cilj sem prišla sveža, brez bolečin, neizmerno vesela, hvaležna vsem, ki so se trudili z menoj, hvaležna sinu, ki me je spravil v tekaške copate, hčeri, ki je od prvega dne vedela, da bom slej ko prej pretekla maraton."

Da bi tudi tebi (spet) uspelo preteči LM se je potrebno prijaviti, pripraviti in na oktobrsko nedeljo v mesto odpraviti.

Organizatorjev rok za cenejše skupinske prijave je 18.avgust. Klubske skupinske prijave sprejemamo do 15.8.2016.

Kako se prijavim...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL