Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Po kolesarski trasi IRONMAN70.3 Slovenska Istra natisni
 6 bralcem je to všeč. 

3K je že v akciji. Prvemu pozivu za prijavo na tekmo se je odzvalo 27 članov. Ne odlašajte, prijavite se in postanite del zmagovite 3K ekipe kot posameznik ali del štafete.

V živo se bomo na kolesarsko traso podali v ponedeljek 2. aprila. Zberemo se na Ukmarjevem trgu v Kopru (kjer bo tudi menjalni prostor na dirki in pričetek kolesarske proge) ob 9.50. Start ob 10.00.

Kolesarili bomo celotno trasa razdeljeni v manjše skupinice glede na kolesarsko pripravljenost. Trasa je dokaj zahtevna s stremi daljšimi vzponi (200-350 mnv), skupno se vseh vzponov nabere za cca 1200mnv.  Ne pozabite na osebno izkaznico (del trase je v Italiji), kakšen kovanec in seveda zalogo energije za 3-4 ure kolesarjenja. Po opravljenem delu sledi druženje z izmenjavo doživetij.

 

Informacije v zvezi z IRONMAN 70,3 I FEEL SLOVENIA najdete na uradni strani IRONMANhttp://eu.ironman.com/triathlon/events/emea/ironman-70.3/slovenianistria.aspx#axzz59dOEfAt6

Vse aktivnosti programa priprav na IRONMAN I FEEL SLOVENIJA 70,3 so  namenjene tako sedanjim članom, kot tistim, ki še niste člani 3K. Vsa vprašanja v zvezi s pripravami na IRONMAN I FEEL SLOVENIJA 70,3 lahko pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. , ali pokličete Igorja na 031 288544.

Igor Kogoj

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: