Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
3K polovička na Bledu - Loveman 2 natisni
 29 bralcem je to všeč. 

Na Bledu bomo tudi letos lahko tekmovali na razdaljah polovičnega IRONMANA
(1,9 km plavanja, 90 km kolesarjenja in 21,1 km teka). Z veseljem pričakujemo
nedeljo 18. septembra
, ko se bomo zbrali na startu triatlona v organizaciji Trišporta iz Kamnika na drugem LOVEMANU.

Bomo 3K jevci tudi letos zraven in tako prepoznavni kot lani?
Brez dvoma. Z vašim sodelovanjem.

Posebej za člane 3K smo se dogovorili za ekipno klubsko prijavo na LOVEMANA. Razpis najdete na spletni strani Trišporta. Samo za vas velja junijska cena (25% popusta) vse do konca avgusta. Prijave že sprejemamo na klubski elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. . Startnino plačate na klubski račun: TRR: 02033-0256677232, s pripisom: Štartnina LOVEMAN ali v gotovini na vseh klubskih treningih.

3K cilji in aktivnosti:

  1. Spodbuditi želimo prav vsakega, ki je sposoben opraviti z razdaljo polovičnega IRONMANA, da se odloči in s svojo udeležbo pripomore k uspehu tekme.
  2. Spodbuditi želimo kar največje število članov 3K ŠPORTA, ki so aktivni v vsaj enem od treh športov, da se prijavijo in nam pomagajo sestaviti kar največje možno število štafet.
  3. Našim štafetam se lahko pridružijo tudi vsi, ki so sposobni in si želijo nastopa, pa so še brez sotekmovalcev.
  4. Za vse, ki si želite ustrezno pripraviti pod strokovnim vodstvom in v družbi drugih že izkušenih tekmovalcev vas vabimo na naše treninge. Pogljete si programe in urnike. Zagotavljamo vam vroče poletje in uresničitev vaših sanj.
  5. Vsem, ki ste željni trenirati po zanesljivem, kvalitetnem in predvsem preizkušanem planu vas vabimo, da si preberete Igorjevo besedilo: Od triatlona za vsakogar do Ironmana, kjer je veliko praktičnih informaciji in nasvetov prav za take preizkušnje.
  6. Lahko vam tudi svetujemo na podlagi znanja in praktičnih izkušnenj. V zadnjih desetih letih smo pomagali že več kot 50 tekmovalcem na poti do cilja IRONMANA, pol-ironmana ali maratona.

Skratka za uspešno pripravo na letošnji domači vrhunec triatlonske sezone nas pokličite na: 031 288 544 ali nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. . Čaka vas izkušena ekipa trenerjev in (so)tekmovalcev.

S 3K ŠPORTOM bo pot do cilja na Bledu
veliko lažja kot si mislite!

Ekipa 3K Športa.

 

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: