Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Tekaške priprave na Loveman in Ljubljanski maraton natisni
 26 bralcem je to všeč. 

Dopusti so za nekatere na vrhuncu, v klubu pa že razmišljamo o jesenskih tekaških ciljih. Glavna klubska cilja jesni bosta Loveman in Ljubljanski maraton. O možnosti skupinskih prijav smo vas že obvestili. Ne zamudite roka za klubsko prijavo z izdatnimi popusti.

Z novim ciklom priprav pričnemo v torek 2. avgusta. Prvi trening bomo opravili na stadionu ŽAK in ga bomo namenili testiranju in snemanju tehnike teka. Sledi analiza testa in tehnike. Test je za člane kluba brezplačen. Za vse zamudnike bo drugi termin testiranja torek 16. avgusta. Za test se lahko prijavite na klubski mejl ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ) ali direktno na tekaških treningih.

V prilogi Dnevnika Denar in si lahko redno prebirate reportaže z naših treningov. Z nami se namreč za svoj prvi duatlon pripravlja pevec Marko Vozelj in na Dnevniku so se odločili spremljati njegove priprave.

Na tekaške treninge ponovno vabimo vse, ki ste z nami že tekli v preteklih letih. Prepričani smo, da sta organizirana vadba in skupinski duh najboljša motivacija za trening in prava odločitev za optimalno pripravo. Za vse, ki ste v skupini tekli vsaj tri leta nudimo trimesečne priprave na LM za ceno ene mesečne vadnine!

Se vidimo na teku!

Igor Kogoj

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: