Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Tek in hoja za upanje 2012 - Ljubljana, sobota, 29. 9. od 9.00 naprej, štart ob 11.00 natisni
 14 bralcem je to všeč. 

Člani 3K Športa se bomo letos ponovno udeležili Teka in hoje za upanje, ki je že vrsto let namenjen aktivnosti, veselemu druženju in zbiranju sredstev, letos za Zvezo prijateljev mladine za pomoč socialno ogroženim otrokom.

Gre za enega najlepših dobrodelnih tekov pri nas, na katerem se spomnimo vseh, ki so se z boleznijo kakorkoli srečali; vsakdo izmed nas ima v svoji širši družini kakšno tovrstno izkušnjo, s svojo udeležbo in tudi s športno pripravljenostjo pa bomo izkazali tudi veselje in srečo ob tem, da smo lahko tako športno aktivni.

Dobimo se v soboto 29. septembra 2012 ob deseti uri pred Halo Tivoli na prostoru za prijave. S tekom in hojo na dva, štiri ali osem kilometrov po parku Tivoli bomo začeli ob 11. uri. Traso teka si lahko ogledate v pripetem dokumentu. Seveda si lahko razdaljo teka prilagodite svojemu treningu, katerega sploh maratonci potrebujete tudi v soboto. Prvič bo organiziran tudi tek za osnovnošolske otroke, s katerim organizator, Europa Donna - Združenje za boj proti raku dojk, opozorja, da se skrb za zdrav način življenja začne že pri najmlajših. Za otroke pa bodo pripravljene tudi zanimive aktivnosti.

3K-jevci, pokažimo tudi letos Eno športno srce, zberimo se v čim večjem številu ter s svojo športno aktivnostjo in veseljem pomagajmo tistim, ki našo pomoč potrebujejo.

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: