Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
pridruži se nam!

V imenu 3K ŠPORT in mojem osebnem zahvala vsem članom, ki ste to sezono sodelovali in tako sooblikovali naše programe. Čestitke vsem, ki ste uspešno opravili z distanco IRONMAN triatlona, polovično razdaljo, ali ste šele pridobivali svoje izkušnje na prvih tri ali duatlonih. Glede na izkazano zanimanje in dosežke v sezoni 2018/2019 bomo z zastavljenim delom nadaljevali. Z dobrimi programi vam bomo še naprej zvesto stali ob strani in zagotavljali potrebno strokovno in moralno podporo pri izpolnitvi vaših športnih ciljev.

Igor Kogoj


 

Oglejte si posamezne razpise za sezono 2019-2020:Tek natisni
 6 bralcem je to všeč. 
Prispeval Igor Kogoj   

Naše 14 letne izkušnje so dobro zagotovilo za izpolnitev vaših pričakovanj.

V sezoni 2019/2020 bomo po kratkem enomesečnem premoru nadaljevali z vadbo teka na dolge proge, ki je namenjena vsem kategorijam tekačic in tekačev. Vadbo v celoti organizira, načrtuje in izvaja IGOR KOGOJ. V vadbo se lahko vključijo tako začetniki, ki jim je cilj preteči razdaljo 10 km, tekači, ki se pripravljajo za nastop na malem maratonu, tekači, ki že imajo maratonske izkušnje, pa tudi tisti, ki se pripravljate za nastope v triatlonu. Delež žensk je zelo razveseljujoč, saj predstavljajo polovico vadečih. Pisana zasedba, ki zagotavlja tudi prijetno druženje. Vadba je individualno zasnovana, tako da je prilagojena sposobnostim in ambicijam vsakega posameznika.

Oglejte si celoten razpis
 
Plavanje natisni
 6 bralcem je to všeč. 

 

Individualno ali skupinsko

V 3K ŠPORTU nadaljujemo z organiziranimi treningi plavanja, ki so namenjeni vsem, ki se želite naučiti ali izboljšati kravl tehniko plavanja in se pripravljate na svoj prvi triatlon, vas zanima daljinsko plavanje, želite izboljšati svoje čase v triatlonu ali celo nameravate nastopiti v IRONMAN triatlonu. Vadbo načrtujejo in izvajajo izkušeni ustrezno izobraženi ali usposobljenimi trenerji, ki so bili z vami tudi v pretekli sezoni (IGOR KOGOJ, KATJA ZIBELNIK). Naše štirinajstletne izkušnje so dobro zagotovilo za izpolnitev vaših pričakovanj.

Celoten razpis plavanje
 
Kolesarska 3K runda natisni
 7 bralcem je to všeč. 

Tudi v letu 2020 3K ŠPORT nadaljuje skupne kolesarske treninge. Treningi so namenjeni vsem kategorijam kolesarjev, predvsem tistim, ki se želijo pripraviti za triatlonske nastope: tudi začetnikom brez izkušenj, kolesarjem, ki so doslej že pridno nabirali kilometre, pa še nimajo ali morda tudi že imajo izkušnje z večjih kolesarskih prireditev, triatloncem vseh kategorij vse tja do IRONMANOV. Pomembna je edino obvezna osnovna oprema (cestno dirkalno kolo ali gorsko kolo, s pripadajočo kolesarsko čelado) in seveda obilica dobre volje ter pripravljenosti vložiti nekaj truda za kasnejše neverjetne užitke, ki jih ponuja kolesarstvo. Kolesarili bomo v skupinah, ki bodo organizirane čim bolj homogeno tako, da bo dolžina in zahtevnost kolesarjenja prilagojena sposobnostim in ambicijam vsakega posameznika.

Več o kolesarskih treningih
 
Individualno načrtovanje treningov natisni
 1 bralcem je to všeč. 

lepo je bilo, najlepše še pride.....

Svojo dejavnost individulnega triatlonskega trenerja bom v prihajajočem letu nadaljeval oziroma jo še nadgradil in razširil.

Preberi celoten razpis
 
3K IRONMAN TEAM natisni
 1 bralcem je to všeč. 

Ta program nadgrajuje program INDIVIDUALNO NAČRTOVANJE TRENINGOV (http://www.3ksport.si/programi.html).

Vabim vas, da se pridružite 3K IM TEAMU in stopite na skupno pot do velikega cilja.

Preberi celoten program
 
Program TRIATLON natisni
 2 bralcem je to všeč. 

lepo je bilo, najlepše še pride.....

3K ŠPORT združuje veliko število triatloncev rekreativcev, ki se šele spoznavajo z zakonitostmi vadbe tega športa, iščejo odgovore na vprašanja kako se pripraviti na svoj prvi nastop ali se pripravljajo na večje izzive (olimpijski triatlon, 70.3, IRONMAN). Vsem tem v 3K nudimo program, ki obsega:

  • Vadbo teka do 3x tedensko

  • Plavanje 2x tedensko

  • Kolesarjenje 1-2x tedensko (v sezoni)

  • Skupne priprave pozimi (tek na smučeh), spomladi (triatlon), poleti (kolesarjenje).

  • Skupno načrtovanje in izvedbo nastopov

  • Svetovanje in usmerjanje pri samostojnem izvajanju vadbe

  • Svetovanje pri pripravi in tehnični ter taktični izvedbi tekmovanj

Preberi celoten razpis
 
3K trening OnLine natisni
 1 bralcem je to všeč. 

Vas zanima kateri od razpisanih 3K programov, vendar ne utegnete na skupne treninge? Si želite podpore in usmeritev pri teku? Se sami pripravljate za nastope v triatlonu? Niste iz Ljubljane? Raje trenirate sami? Časovno ne zmorete uskladiti vseh službenih, družinskih obveznosti s termini skupnih 3K treningov?

Ne skrbite, v 3K ŠPORT-u imamo rešitev:

On line treniranje s pomočjo sodobne tehnologije - 3K@TrainingPeaks

Vse programe pripravlja, vodi, nadzira, analizira Igor Kogoj, IRONMAN CETRIFIED COACH.

Preberi več
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL