Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Kolesarska 3K runda natisni
 7 bralcem je to všeč. 

Tudi v letu 2020 3K ŠPORT nadaljuje skupne kolesarske treninge. Treningi so namenjeni vsem kategorijam kolesarjev, predvsem tistim, ki se želijo pripraviti za triatlonske nastope: tudi začetnikom brez izkušenj, kolesarjem, ki so doslej že pridno nabirali kilometre, pa še nimajo ali morda tudi že imajo izkušnje z večjih kolesarskih prireditev, triatloncem vseh kategorij vse tja do IRONMANOV. Pomembna je edino obvezna osnovna oprema (cestno dirkalno kolo ali gorsko kolo, s pripadajočo kolesarsko čelado) in seveda obilica dobre volje ter pripravljenosti vložiti nekaj truda za kasnejše neverjetne užitke, ki jih ponuja kolesarstvo. Kolesarili bomo v skupinah, ki bodo organizirane čim bolj homogeno tako, da bo dolžina in zahtevnost kolesarjenja prilagojena sposobnostim in ambicijam vsakega posameznika.

Z vadbo bomo pričeli v petek 6. marca 2020 in bo potekala vse do konca septembra 2020. Zbiramo se pri pokopališču na Viču, ki je izjemno izhodišče za najrazličnejše kolesarske ture proti Polhovem Gradcu, Horjulu, Barju,..... Možno je organizirati najrazličnejše ravninske, kot tudi zahtevnejše ture z vzponi in daljše ture na dokaj lepih in ne preveč prometnih asfaltiranih cestah. Treningi trajajo do dve uri, kasneje pa jih bomo glede na daljšanje dneva in boljšo pripravljenost tudi podaljševali. Kolesarski trening bomo kombinirali s tekom. Namenjeni bodo predvsem pridobivanju osnovne dolgotrajne kolesarske vzdržljivosti, za manj izkušene tudi spoznavanju osnovnih zakonitosti kolesarjenja v strnjeni skupini ter kasneje tudi izboljševanju tehnike in taktike kolesarske vožnje v skupini, vzponih in spustih.

Treningi so organizirani na sledeč način:

  • Vsak petek ob 16:30 (v mesecu marcu in aprilu ob 16.30, od meseca maja dalje ob 17.00 uri) se zberemo pred pokopališčem na Viču. Trening traja od 1,5 do 2,5 ur. Kolesarski trening bomo kombinirali s tekom v trajanju od 30' do 1,5 ure.
  • Ob sobotah se zberemo na podlagi dogovora na petkovem treningu. Ture trajajo od 2 do 6 ur.

KOLO2020

Mesečne vadnine ni. Vsi udeleženci kolesarskih treningov pa so dolžni plačati letni prispevek v višini 20 €. Vsi, ki se boste udeleževali treningov, ste se dolžni pred pričetkom včlaniti v 3K ŠPORT. Letna članarina znaša 25 € (10 € za študente in 15 € za tiste, ki podate izjavo o namenitvi 0,5 % dohodnine 3K ŠPORTU). Plačila se praviloma izvedejo na TRR 3K ŠPORT, št. 02033-0256677232. Ob plačilu članarine prejmejo vsi člani praktično darilo.

KOLO2020

Na obvestilo opozorite tudi vse, za katere menite, da bi se nam želeli priključiti. Za vse informacije in prijave sem vam na voljo na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. , tudi na telefon 031 288544.

Ob prijavi izpolnite prijavnico za članstvo v 3K Šport.

Obrazec - dohodnina

3K ŠPORT

Igor Kogoj

34 let izkušenj v triatlonu

14 let dela v 3K

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: