Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Tek 2019-2020 natisni
 3 bralcem je to všeč. 
Tek 2019-2020

Prispeval Igor Kogoj

Naše 15 letne izkušnje so dobro zagotovilo za izpolnitev vaših pričakovanj.

V sezoni 2019/2020 bomo po kratkem enomesečnem premoru nadaljevali z vadbo teka na dolge proge, ki je namenjena vsem kategorijam tekačic in tekačev. Vadbo v celoti organizira, načrtuje in izvaja IGOR KOGOJ. V vadbo se lahko vključijo tako začetniki, ki jim je cilj preteči razdaljo 10 km, tekači, ki se pripravljajo za nastop na malem maratonu, tekači, ki že imajo maratonske izkušnje, pa tudi tisti, ki se pripravljate za nastope v triatlonu. Delež žensk je zelo razveseljujoč, saj predstavljajo polovico vadečih. Pisana zasedba, ki zagotavlja tudi prijetno druženje. Vadba je individualno zasnovana, tako da je prilagojena sposobnostim in ambicijam vsakega posameznika.

Z vadbo pričnemo v nedeljo 1. decembra 2019. Treningi v obdobju december 2019 - marec 2020 so namenjeni predvsem pridobivanju osnovne dolgotrajne vzdržljivosti in pripravi na nastope v letu 2020.

Treningi so organizirani na sledeč način:

Vsak torek

 • oktober, december, januar, februar, marec ob 17.00 uri,

 • april, september 17.30,

 • maj, junij, julij, avgust ob 18.00 uri

se zberemo na makadamskem parkirišču nasproti ZOO. Treniramo ob Večni poti, na Poti spominov in tovarištva, v Mostecu in na Rožniku. Tečemo predvsem klance (kasneje intervale), v skupni količini od 5 do 22 km. Za začetnike je predviden poseben program glede na stopnjo pripravljenosti posameznika. V vsako enoto vadbe seveda sodi tudi ogrevanje, raztezne vaje, atletske vaje, pospeševanja, iztek.

Vsak četrtek

 • oktober, december, januar, februar marec ob 17.00 uri,

 • april, september ob 17:30,

 • maj, junij, julij, avgust ob 18.00 uri

se zberemo na makadamskem parkirišču nasproti ZOO. Treniramo ob Večni poti, na Poti spominov in tovarištva, v Mostecu in na Rožniku. Treningi so individualno zasnovani. Tečemo tempo teke, oziroma fartleke v količini od 5 do 22 km, odvisno od treniranosti, ambicij, tekmovalnih ciljev in planov posameznika. Za začetnike je predviden poseben program glede na stopnjo pripravljenosti posameznika. V vsako enoto vadbe seveda sodi tudi ogrevanje, raztezne vaje, atletske vaje, pospeševanja, iztek.

Vsako nedeljo

 • maj, junij, julij, avgust ob 8.00 uri,

 • december, januar, februar, marec, april, oktober in september ob 9.00 uri

se zberemo na makadamskem parkirišču nasproti ZOO. Za začetnike je predviden poseben program glede na stopnjo pripravljenosti posameznika. Že izkušeni tekači tečejo od 60-180 minut. Intenzivnost in trajanje so določeni glede na sposobnosti posameznika in rezultate tekmovanj in testiranj. Startamo vsi skupaj, nato se (glede na pripravljenost in določen tempo) oblikujejo manjše skupine. Za najambicioznejše je nekajkrat letno predviden tek na celotni trasi PST (33 km).

Testiranje pripravljenosti (stopnjevani test na stadionu)

izvedemo pred pričetkom posameznega pripravljalnega obdobja. Naj vas ne skrbi, kako poteka test, za vse informacije in izvedbo bomo poskrbeli na samem stadionu. Od vas pričakujem samo, da pridete v športni opremi (potreben je merilec srčnega utripa; kdor ga nima, si ga lahko sposodi od koga na stadionu) ter natančno upoštevate navodila za izvedbo testa.

Za tekače začetnike:

V pomladanskem (marec, april) in jesenskem času (september, oktober) glede na interes organiziramo tudi dvomesečne tečaje teka. V primeru zaključene skupine najmanj 10 tekačev znaša vadnina 46€.

Cena:

 • mesečna vadnina (online preko TrainingPeaks) 35 €,

 • polletno (šestmesečno) predplačilo vadnine znaša 190 €

 • letno (za celotno sezono) predplačilo vadnine znaša 350 €

ŠTUDENTSKI POPUST: 20 % na redne mesečne vadnine brez ostalih popustov.

POPUST ZA ZVESTOBO: Vsi člani 3K, ki so v preteklosti redno sodelovali v programu in so podali izjavo o namenitvi 0,5% dohodnine 3K ŠPORTU, bodo v primeru celoletnega predplačila deležni posebnega individualnega popusta.

Vadnina se obvezno plača ob pričetku posameznega obdobja. Vsi, ki se boste udeleževali treningov, ste se dolžni pred pričetkom včlaniti v 3K SPORT. Letna klubska članarina znaša 25€ (10 € za študente 15 € za tiste, ki podate izjavo o namenitvi 0,5 % dohodnine 3K ŠPORTU). Vadnina in članarina se praviloma plačujeta na TRR 3K ŠPORT št. 02033-0256677232. Ob plačilu članarine prejmejo vsi člani praktično darilo.

 

Program in izvedba vadbe sta individualno pripravljena in prilagojena ciljem, pripravljenosti in sposobnostim vsakega člana.

Prosimo, da na ta razpis opozorite tudi druge za katere menite, da bi se nam želeli priključiti. Vse informacije o tekaškem in drugih programih ter prijavnico dobite najdete na naši spletni strani: http://www.3ksport.si/programi. Kot ponavadi smo vam na razpolago na: email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ali telefonu 031 288544.

Ob prijavi izpolnite prijavnico za članstvo in program teka.

Obrazec - dohodnina

3K ŠPORT

Igor Kogoj

35 let izkušenj v triatlonu

15 let dela v 3K

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: