Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Podaljšan Kolesarski vikend, Maj 2018
 17 bralcem je to všeč. 

Monte Grappa se gospodovalno dviga nad benečijskimi ravnicami in vlada obzorju od Benetk do Vicenze, njene poteze so temne in skrivnostne kot njena zgodovina, značaj pa muhast kot vreme. Za kolesarje je gora postala magnet. Vsak konec tedna se, vsaj poleti, spremeni v mravljišče, saj na vsakem od njenih devetih vzponov kar mrgoli kolesarjev. Za mnoge profesionalce, ki živijo v kolesarskih žariščih v okolici, je tudi zasebna telovadnica, ki ji ni para nikjer v Italiji ali morda celo Evropi. Grappa ima popolnoma vse, skupaj njegovih devet vzponov ponuja prav vsak možen izziv.

Gornji navdihujoč opis sicer ne drži čisto. Čez Posočja in tolminske je ni! Je pa zadosten razlog, da bomo spremenili lokacijo in šli pogledat.

Kdaj: od četrtka 17. maja do nedelje 20. maja. Odhod iz Ljubljane v četrtek v zgodnjih popoldanskih urah, povratek v Ljubljano v popoldanskih urah.

Cilj: Monte Grappa  in njenih 9 vzponov. Izhodišča pod goro so iz Ljubljane oddaljena cca 270 km.

Bivanje: Glede na prijave bomo poiskali primerne apartmaje.

Cena: 105 EUR/osebo tri nočitve z zajtrkom, dvo in troposteljne sobe.

Prevoz: Lasten prevoz, po zaključku  prijav se bomo dogovorili o prevozu in razporeditvi v

avtomobile. V prijavo navedite ali imate lasten prevoz, ste se s kom že dogovorili,……

Program: prva ogrevalna tura v četrtek ob 17.00, petek sobota daljše ture 3-7 ur, nedelja zjutraj krajša zaključna tura

Kdo: Lahko prav vsak ne glede na stopnjo pripravljenosti. Idealno za pripravo na vrhunce pomladnega dela sezone. Kolesarimo v manjših skupinicah (2-5 kolesarjev) glede na sposobnosti, cilje, motivacijo. Pomembno je edino, da ima vsak vsaj enega kompanjona približno enakih sposobnosti za lažje (družno) premagovanje vzponov.

Vzponi so različno dolgi in zahtevni.

Še par zanimivih linkov:

https://www.youtube.com/watch?v=4mSA-OORIHw

http://www.cycling-challenge.com/monte-grappa-bike-day/

Prijavite se na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. najkasneje do petka 9.marca 2018. Priporočamo vam takojšnjo prijavo, ker je število rezerviranih mest omejeno. Ob prijavi se plača akontacija v višini 50 €/ prijavljeno osebo. Prijava velja samo ob plačani akontaciji. Vsa vplačila sprejema Igor v gotovini na vseh organiziranih treningih teka in plavanja. Celotno plačilo mora biti izvršeno najkasneje do 11. maja. V primeru vaše odpovedi se akontacija ne vrača.

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: