Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
3K v Švicarske Alpe
 8 bralcem je to všeč. 

Kdaj: od sobote 21. julija do sobote 28. julija. Odhod iz Ljubljane v soboto v zgodnjih jutranjih urah, povratek v Ljubljano naslednjo soboto v poznih večernih urah.

Prevoz: Lasten prevoz, po zaključku  prijav se bomo dogovorili o prevozu in razporeditvi v avtomobile. Lahko bomo potovali ločeno glede na odločitev posadke v posameznem avtu. V prijavo navedite ali imate lasten prevoz, ste se s kom že dogovorili,……

 

Predlogi za pot:

Cilj: Alpski prelazi v Švici

Bivanje: za prve tri dni imamo rezervirane apartmaje v kraju Calerina v neposredni bližini  St Moritza (All in one Hotel -3x dvoposteljna soba in 2x4 posteljna soba vse s kuhinjico). Za naslednje štiri dni pa hotel (Lodge am Gothard) z zajtrkom v kraju Hospental/Andermatt (1x3 posteljna, 1x 5 posteljna, 1x6 posteljna soba).

Cena: 400 EUR/osebo (nastanitev brez prevoza)

Program: Prva ogrevalna tura v soboto v popoldanskih urah, vse naslednje dni daljše ture po želji od 2-7 ur, sobota zjutraj krajša zaključna tura.

Kdo: Lahko prav vsak ne glede na stopnjo pripravljenosti. Idealno za pripravo na IRONMAN 70,3 I FEEL SLOVENIA in druge vrhunce jesenskega dela sezone. Kolesarimo v manjših skupinicah (2-5 kolesarjev) glede na sposobnosti, cilje, motivacijo. Pomembno je edino, da ima vsak vsaj enega kompanjona približno enakih sposobnosti za lažje (družno) premagovanje vzponov.

Vzponi so različno dolgi in zahtevni. Linki do posameznih tur.

Lokacija (St. Moritz oz okolica):

  • https://www.bikemap.net/en/r/4268995/
  • https://www.bikemap.net/en/r/4268997/
  • https://www.bikemap.net/en/r/4269006/

iz zadnje se eventuelno lahko naredi dve turi.

Premik med lokacijama (2 prelaza) - LINK

Lokacija Hospental/Andermatt:

  • https://www.bikemap.net/en/r/4268978/
  • https://www.bikemap.net/en/r/3835555/
  • https://www.bikemap.net/en/r/4268985/
  • https://www.bikemap.net/en/r/4268989/

Prijavite se na   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. , najkasneje do petka 31. maja 2018. Priporočamo vam takojšnjo prijavo, ker je število rezerviranih mest omejeno. Ob prijavi se plača akontacija v višini 100 €/ prijavljeno osebo. Prijava velja samo ob plačani akontaciji. Vsa vplačila sprejema Igor v gotovini na vseh organiziranih treningih teka in plavanja. Celotno plačilo mora biti izvršeno najkasneje do 10. julija. V primeru vaše odpovedi se akontacija ne vrača.

3K Šport

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: