Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
KOLESARSKE POČITNICE 2021
 5 bralcem je to všeč. 

K1

Kdaj: od sobote, 24. julija do nedelje, 1. avgusta 2021. Odhod iz Ljubljane v soboto v zgodnjih jutranjih urah, povratek v Ljubljano naslednjo nedeljo v poznih večernih urah.

K2

Prevoz: Po zaključku  pred prijav se bomo dogovorili o prevozu in razporeditvi v avtomobile oziroma o najemu kombija. Lahko bomo potovali ločeno glede na odločitev posadke v posameznem avtu. V prijavo navedite, ali imate lasten prevoz, ste se s kom že dogovorili,……

Cilj: La Route des Grandes Alpes: najlepša kolesarska avantura v Alpah! Kolesarsko popotovanje od Ženevskega jezera do Nice (680 km, cca 17000 mnv, 16 prelazov). Vzponi so različno dolgi in zahtevni. Več si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

K3

Bivanje: Glede na prijave bomo za vsak dan posebej iskali nastanitev v kraju zaključka posamezne etape.

Cena: Natančna cena bo znana, ko bo znano število interesentov in bomo poiskali ustrezno ponudbo za nastanitev.

Program: Prva ogrevalna tura v soboto v popoldanskih urah, vse naslednje dni daljše ture po želji od 3-7 ur, nedelja zjutraj po želji krajša zaključna tura.

K4

K5

Kdo: Lahko prav vsak ne glede na stopnjo pripravljenosti. Idealno za pripravo na IRONMAN 70,3 I FEEL SLOVENIA in druge vrhunce jesenskega dela sezone. Kolesarimo v manjših skupinicah (2-5 kolesarjev) glede na sposobnosti, cilje, motivacijo. Pomembno je edino, da ima vsak vsaj enega kompanjona približno enakih sposobnosti za lažje (družno) premagovanje vzponov.

K6

Prijava: Predprijave pošljite najkasneje do petka, 16. novembra 2020. Udeležbo boste nato do 20. novembra 2020 potrdili s plačilom akontacije v višini 100 EUR. V primeru vaše odpovedi se akontacija ne vrača. Na podlagi predprijav bomo iskali ustrezne nastanitve in se dogovarjali o organizaciji prevoza.

Vsi, ki se boste udeležili kolesarskih počitnic, ste se dolžni pred pričetkom včlaniti v 3K ŠPORT. Letna članarina znaša 25 € (10 € za študente in 15 € za tiste, ki podate izjavo o namenitvi 0,5 % dohodnine 3K ŠPORTU). Plačila se praviloma izvedejo na TRR 3K ŠPORT št.  02033-0256677232. Ob plačilu članarine prejmejo vsi člani praktično darilo.

Prijavnica za članstvo v 3K ŠPORT

Obrazec – dohodnina

IM CERT COACH

3K ŠPORT

Igor Kogoj

IM CERTIFIED COACH, 36 let izkušenj v triatlonu, 16 let dela v 3K SPORT

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: