Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Vabilo na predavanje Prehrana na Ironmanu natisni
 30 bralcem je to všeč. 

Dragi Ironmani, člani 3K Športa, prijatelji triatlona in športa!

Tekmovalna sezona je v polnem razmahu, zato je prav zdaj primeren trenutek za predstavitev naloge Prehrana in prebavne motnje, povezane z nastopom v Ironman triatlonu. Anita Kos, dipl. dietetičarka, nam bo predstavila fiziološke in presnovne zahteve ironmanskega triatlona ter rezultate ankete.


Anita Kos

Predstavitev bo v četrtek, 23. junija 2011, v veliki predavalnici Kemijskega inštituta, Hajdrihova 19, Ljubljana, s pričetkom ob 18. uri.

Poleg predstavitve bomo dovolj časa namenili tudi diskusiji in odgovorom na vsa vaša vprašanja. Anita Kos je tudi sama aktivna triatlonka z izkušnjami s triatlonov serije 70.3, v Celovcu pa bo prvič štartala tudi na Ironman distanci.

Vsem slovenskim ironmanom, ki ste z odgovori na anketni vprašalnik pripomogli k rezultatom raziskave, se zahvaljujemo za sodelovanje in vaš prispevek k nalogi.

Vabljeni vsi triatlonci in drugi ljubitelji vzdržljivostnih športov. Upamo, da nam bo z vašo udeležbo uspelo izpeljati prijetno in koristno druženje. Veselimo se srečanja z vami!

3K Šport

predsednik
Igor Kogoj

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: