Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
TZS licence 2022 ter protidopinško e-izobraževanje natisni
 4 bralcem je to všeč. 

T1 T2T3

Bliža se novo leto ter nova tekmovalna sezona. Torej čas, da si uredite triatlonsko tekmovalno licenco. Z letošnjim letom se na področju pridobivanja tekmovalnih licenc uveljavlja novost, in sicer je za registracijo športnikov od vključno 14. leta dalje s strani OKS zahtevano opravljeno protidopinško e-izobraževanje ADEL, ki ga predpisuje Slovenska antidoping organizacija (SLOADO). Športnik mora pridobljen certifikat o opravljenem e-izobraževanju priložiti vlogi za pridobitev tekmovalne licence.

Triatlonska zveza Slovenije je za klube organizirala uvodni sestanek, kjer so bile na kratko predstavljene vsebine ADEL izobraževanja ter način pridobitve certifikata. Posnetek si lahko prenesete na povezavi TUKAJ. V petek, 10.12.2021 ob 19h, bo s strani TZS za zainteresirane športnike organizirana dodatna kratka delavnica, na kateri si bomo skupaj lahko pogledali proces registracije in način pristopa k e-izobraževanju ADEL. Delavnici se lahko pridružite preko sistema ZOOM na tej povezavi:

https://zoom.us/j/96283373025?pwd=WUdnaStkR0lrNGc2Q2JLUWNCMmR6QT09

Za pridobitev tekmovalne licence izpolnite obrazec (dostopen na TEJ POVEZAVI) ter nam ga skupaj s certifikatom, ki ga boste pridobili po opravljenem e–izobraževanju ADEL, pošljite po e–pošti  ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ). Na klubski TRR  št. 02033-0256677232 nakažite znesek za licenco v višini 25 EUR. Tisti, ki prestopate iz drugega kluba, morate predložiti tudi izpisnico.

Skrajni rok za naročilo in plačilo licence je petek, 24.12.2021. Za zamudnike bo cena licence 35 EUR.

Udeležbo na protidopinškem e-izobraževanju ADEL priporočamo tudi tistim članom, ki tekmovalne licence nimate namena kupiti. Verjamemo namreč, da prav vsak rekreativni športnik s poznavanjem teh vsebin prispeva svoj delež v skupnem boju proti dopingu ter prizadevanju za zaščito integritete športa.

Bliža se novo leto ter nova tekmovalna sezona. Torej čas, da si uredite triatlonsko tekmovalno licenco. Z letošnjim letom se na področju pridobivanja tekmovalnih licenc uveljavlja novost, in sicer je za registracijo športnikov od vključno 14. leta dalje s strani OKS zahtevano opravljeno protidopinško e-izobraževanje ADEL, ki ga predpisuje Slovenska antidoping organizacija (SLOADO). Športnik mora pridobljen certifikat o opravljenem e-izobraževanju priložiti vlogi za pridobitev tekmovalne licence.

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: