Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Opozarjamo na 3K ugodnosti
 21 bralcem je to všeč. 


Razmišljate o cenejši športni prehrani,
o ugodnješi tekaški opremi ali novem neoprenu?


1. Zipvit

Kar nekaj vas je ponovno spraševalo kako preko našega kluba pridete do športne prehrane Zipvit, zato ponovno oddajamo skupinsko klubsko naročilo. Naročila vpišite v tole skupno razpredelnico. Naročilo oddajamo 6. 8., naročeno pa dobite naslednjo sredo 10. 8. zvečer na plavalnem treningu na Kodeljevem.

2. Maxifuel in Reflex

Tisti, ki vam bolj ustrezajo redkejši geli ste gotovo že preizkusili ViperActive in ViperBoost gele, ki jih lahko dobite v trgovini Vo2Sport v centru Murgle. Če vam je pošel The Edge ali če potrebujete nove FlapJacke, potem izkoristite stalen 30% popust za 3K Šport.

3. 2XU in Zoggs

V naslednjih dneh se pošilja novo naročilo za športno opremo 2XU in Zoggs. Nekaj neoprenov je prav po poletno ... močno znižanih. O 3K ponudbi povprašajte Klemna ali Roka na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

4. Blueseventy in CEP

Še vedno si lahko po klubskih cenah omislite tako Blueseventy opremo kot CEP oblačila in nogavice. Za vse informacije o zalogah in klubskih popustih se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: