Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Maxifuel - posebna ponudba za 3K Šport
 10 bralcem je to všeč. 

Dogovorili smo se za stalni 30% popust na ponudbo športne prehrane Maxifuel, ki je uradni sponzor prehrane Britanske traitlonske zveze in Londonskega triatlona.

Maxifuel v Sloveniji zastopa VO2 Sport.

Vse omenjene izdelke boste lahko spoznali tudi na stojnici vo2 Sport na triatlonu Koper.

Maxifuel linijo je razvil največji proizvajalec športne prehrane v Evropi  - MaxiNutrition. Izdelki so formulirani na podlagi večletnih znanstvenih testiranj v lastnih laboratorijih z nekaterimi najboljšimi kolesarji, triatlonci, plavalci in tekači v Evropi.

Čudežnih tabletk na žalost ni in tudi nadomestka za naporne treninge enostavno nikoli ne bo. Dejstvo pa še vedno ostaja, da boste svoj maksimum lahko dosegli in presegli le s podporo pravilnih hranil v pravem trenutku. Maxifuel proizvodi so narejeni za potrebe pred, med in po aktivnosti. Z uporabo točno določenega dodatka se v pravem trenutku telesu zagotovi to, kar takrat najbolj potrebuje.Uporaba dodatkov bo zadostila vsem potrebam tudi najbolj zahtevnih uporabnikov, od amaterjev do profesionalnih športnikov.Prav vsak vzorec Maxifuel izdelka je v proizvodnji pregledan po ISO17025 standardu za morebitne prepovedane substance Svetovne anti-dopišnke agencije (WADA). Ponudba zajema različne športne napitke za energijo in hidracijo, športne gele in ploščice ter regeneracijski napitke.

Seznam izdelkov, ki so na voljo si oglejte tule, podrobnejše specifikacije in sestavo izdelkov pa tule.

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: