Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
pridruži se nam!

V imenu 3K ŠPORT in mojem osebnem zahvala vsem članom, ki ste to sezono sodelovali ter tako sooblikovali naše programe. Čestitke vsem, ki ste se uspešno soočili z izzivi ter opravili s 3K klubskimi in drugimi tekmami. Glede na izkazano zanimanje in dosedanje dosežke bomo z zastavljenim delom nadaljevali. Z dobrimi programi vam bomo še naprej zvesto stali ob strani ter zagotavljali potrebno strokovno in moralno podporo pri izpolnitvi vaših športnih ciljev.

Igor Kogoj

3K ŠPORT


Oglejte si posamezne razpise za sezono 2023-2024:3K tekaški program od 5.0 do 6.0 natisni
 14 bralcem je to všeč. 

Si upaš sprejeti IZZIV? In narediti KORAK NAPREJ na tvoji tekaški poti?

f6

Vključi se v program OD 5.0 DO 6.0, za vse tekače, ki želijo:

F2

Več ...
 
Razpis plavanje 2023-2024 natisni
 22 bralcem je to všeč. 
P1 P2
individualno ali skupinsko

V 3K ŠPORTU nadaljujemo z organiziranimi treningi plavanja, ki so namenjeni vsem, ki se želite naučiti ali izboljšati kravl tehniko plavanja in se pripravljate na svoj prvi triatlon, vas zanima daljinsko plavanje, želite izboljšati svoje čase v triatlonu ali celo nameravate nastopiti v IRONMAN triatlonu. Vadbo načrtujejo in izvajajo izkušeni, ustrezno izobraženi oz. usposobljeni trenerji, ki so bili z vami tudi v pretekli sezoni (IGOR KOGOJ in KATARINA BRESKVAR). Naše dolgoletne izkušnje so dobro zagotovilo za izpolnitev vaših pričakovanj.

Več ...
 
Tek natisni
 9 bralcem je to všeč. 
Prispeval Igor Kogoj   

Naše 20 letne izkušnje so dobro zagotovilo za izpolnitev vaših pričakovanj.

V sezoni 2023/2024 bomo nadaljevali z vadbo teka na dolge proge, ki je namenjena vsem kategorijam tekačic in tekačev. Vadbo v celoti organizira, načrtuje in izvaja IGOR KOGOJ. V vadbo se lahko vključijo tako začetniki, ki jim je cilj preteči razdaljo 10 km, tekači, ki se pripravljajo za nastop na malem maratonu, tekači, ki že imajo maratonske izkušnje, pa tudi tisti, ki se pripravljate za nastope v triatlonu. Delež žensk je zelo razveseljujoč, saj predstavljajo polovico vadečih. Pisana zasedba, ki zagotavlja tudi prijetno druženje. Vadba je individualno zasnovana, tako da je prilagojena sposobnostim in ambicijam vsakega posameznika.

Oglejte si celoten razpis
 
Kolesarska 3K runda natisni
 10 bralcem je to všeč. 

Tudi v letu 2024 bo 3K ŠPORT nadaljeval s skupnimi kolesarskimi treningi. Treningi so namenjeni vsem kategorijam kolesarjev, predvsem tistim, ki se želijo pripraviti za triatlonske nastope: tudi začetnikom brez izkušenj, kolesarjem, ki so doslej že pridno nabirali kilometre, pa še nimajo ali morda tudi že imajo izkušnje z večjih kolesarskih prireditev, triatloncem vseh kategorij vse tja do IRONMANOV. Pomembna je edino obvezna osnovna oprema (cestno dirkalno kolo ali gorsko kolo, s pripadajočo kolesarsko čelado) in seveda obilica dobre volje ter pripravljenosti vložiti nekaj truda za kasnejše neverjetne užitke, ki jih ponuja kolesarstvo. Kolesarili bomo v skupinah, ki bodo organizirane čim bolj homogeno tako, da bo dolžina in zahtevnost kolesarjenja prilagojena sposobnostim in ambicijam vsakega posameznika.

p1

Več o kolesarskih treningih
 
Individualno načrtovanje treningov natisni
 2 bralcem je to všeč. 

lepo je bilo, najlepše še pride.....

Svojo dejavnost individualnega triatlonskega trenerja bom v prihajajočem letu nadaljeval oziroma jo še nadgradil in razširil.

Preberi celoten razpis
 
3K IRONMAN TEAM natisni
 1 bralcem je to všeč. 

Ta program nadgrajuje program INDIVIDUALNO NAČRTOVANJE TRENINGOV (http://www.3ksport.si/programi.html).

Preberi celoten program
 
Razpis - Priprave na Ljubljanski maraton 2023 natisni
 16 bralcem je to všeč. 

Naše večletne izkušnje so dobro zagotovilo za izpolnitev vaših pričakovanj.

Priprave na Ljubljanski maraton bomo pričeli v torek, 1. avgusta 2023, in nadaljevali do nastopa na Ljubljanskem maratonu ali kateremkoli drugem maratonu v jesenskem terminu (Berlin, Chicago, New York,...).

T1

Več ...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL