Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
ZIMSKE 3K RADOSTI 2022 - 2023
 5 bralcem je to všeč. 

AS1

Alpsko smučanje že decembra letos, nordijsko v januarju 2023.

ALPSKO SMUČANJE

Tradicionalno se bomo udeležili otvoritve zimske sezone alpskega smučanja v Dolomitih (od petka 10.- torka 14. decembra 2021). Termin je v predsezoni cenovno ugoden, pogoji navadno dobri, druženje pa še dodatno krepi povezanost in pripadnost,….

Kdaj: Od petka, 9. decembra do torka, 13. decembra 2022.  Individualno lahko rezervirate tudi krajši ali daljši termin.

Prevoz: Lasten prevoz. Dogovor med udeleženci.

Kje: Prenovljen hotel Boe na Passo Campolongo. Individualna rezervacija hotela.  http://www.hotelboe.com/. V kolikor vas ponudba zanima, ne odlašajte in pohitite z rezervacijo.

Hotelska ponudba je naslednja:

  • polpenzion v eno/dvo/troposteljni sobi (urejene sobe),
  • bogat samopostrežni zajtrk,
  • večerja vedno za prste polizat,
  • ski depot v kleti,
  • savna,
  • manjši fitnes kabinet,

Dobra lokacija - hotel je praktično na smučišču in je odlično izhodišče za Sellarondo.

SMUČARSKI TEK

Tradicionalni 3K smučarsko - tekaški podaljšani vikend v Toblachu bo od četrtka, 12. januarja do nedelje, 15. januarja 2023. Smučarski tek je idealna oblika vzdržljivostne vadbe za triatlonce pozimi, idealna priprava za prihajajočo kolesarsko sezono in pridobivanje moči za plavanje.

Prevoz: Lasten prevoz. Dogovor med udeleženci.

Kje: Apartmaji Greta http://www.serani.info/en/. Apartmajska hiša se nahaja v smem središču tekaškega centra v Toblachu. Rezerviranih imamo 20 postelj v štiri do šest posteljnih apartmajih.

Tekaške proge: Neomejeno! Glede na snežne razmere in pogoje tečemo v Toblahu, Gsieser Talu, Antholz - Anterselvi ali Obertilliachu  https://www.dolomitinordicski.com/de/home.html

ST1

Prijave: Rok za prijave je do 20.11.2022. Dodatne informacije, prijave in predplačila sprejema Samo Jereb (tel. 040 425106, mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ).

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: