Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
KOLESARSKI VIKEND, POSOČJE, 26. - 29. maj 2022
 11 bralcem je to všeč. 

Posočje in Tolminsko sta bila že večkrat naš majski kolesarski cilj. Letos je za to še poseben razlog: ponovno gostovanje Gira v Sloveniji. V 19. etapi – v petek, 27. maja, bomo tekmovalce lahko spremljali na zahtevnem vzponu iz Kobarida, preko Livka čez Kolovrat.

 

V1

Cilj etape bo Stara Gora (Castelmonte) nad Čedadom.

 

V2

Etapa pa vodi tudi mimo (nam tako ljubih) Nebes.

V3

Kdaj: od četrtka, 26. maja, do nedelje, 29. maja 2022. Odhod iz Ljubljane bo v četrtek, v zgodnjih popoldanskih urah, povratek v Ljubljano v nedeljo, v popoldanskih urah.

Cilj/Bivanje: Lokacija še ni določena. Nekje v Posočju: Kobarid, Bovec. Odločili/dogovorili se bomo po koncu predprijav.

Prevoz: Lasten prevoz, po zaključku predprijav se bomo dogovorili o prevozu in razporeditvi v avtomobile. V prijavo navedite, ali imate lasten prevoz, ste se s kom že dogovorili,……

Program: prva ogrevalna tura bo v četrtek, 26. maja, ob 17:00. V petek vzpon na Kolovrat in ogled Gira. V soboto sledi daljša tura (3 – 7 ur), v nedeljo, 29. maja, zjutraj pa krajša zaključna tura (lahko tudi s povratkom v Ljubljano).

Kdo: Lahko prav vsak, ne glede na stopnjo pripravljenosti. Idealno za pripravo na vrhunce pomladnega dela sezone in še posebej za Maraton Franja. Kolesarimo v manjših skupinicah (2 – 5 kolesarjev) glede na sposobnosti, cilje, motivacijo. Pomembno je edino, da ima vsak vsaj enega kompanjona približno enakih sposobnosti za lažje (družno) premagovanje vzponov.

Prijavite se na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ali telefon 031 288 544 (Igor), najkasneje do petka 15. aprila 2022. Prijava je potrebna zgolj zaradi informacije o interesu po udeležbi ter morebitne koordinacije prevoza in nastanitve. Vsi, ki se boste udeležili kolesarskega vikenda, ste se dolžni pred pričetkom včlaniti v 3K ŠPORT. Letna članarina znaša 25 € (10 € za študente in 15 € za tiste, ki podate izjavo o namenitvi 0,5 % dohodnine 3K ŠPORTU). Plačila se praviloma izvedejo na TRR 3K ŠPORT št. 02033-0256677232. Ob plačilu članarine prejmejo vsi člani praktično darilo.

Prijavnica za članstvo v 3K ŠPORT

Obrazec – dohodnina

IM CERT COACH

3K ŠPORT

Igor Kogoj

IM CERTIFIED COACH, 37 let izkušenj v triatlonu, 17 let dela v 3K

 

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: