Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport Logo 3K Sport, Trik Sport

 
Vse najboljše, Rok! natisni
 45 bralcem je to všeč. 

Zadnji avgustovski ponedeljkov trening plavanja je bil prav poseben, saj je rojstni dan slavil naš glavni trener Rok.

Nekaj minut pred 21. uro se je število "plavalk" na bazenu nepredvidljivo povečalo, namesto lopatk ali plovčkov pa so bile punce opremljene s skrivnostnimi pladnji, vrečkami, plastenkami, celo baloni.

Čeprav niso hotele zmotiti trdega dela na treningu, so plavalci takorekoč priskakljali iz bazena, slavnostno vzdušje pa je zapovedal celo naš vrhovni Igor. "Dragi Rok, ker si tako z nami in za nas in da bi bil še dolgo, iz srca ti želimo vse najboljše," so bile Igorjeve besede, katerim so se pridružila voščila, stiski rok in seveda tudi poljubčki 3k plavalk in plavalcev.

In ko smo že vsi, predvsem pa Rok, mislili, da je to res lepo presenečenje, so ga fantje res ušpičili: Roka so oblečenega vrgli v vodo in se mu še tako zahvalili za ves njegov trud. Iz majhne pozornosti se je tako rodilo prijetno, zabavno in zanimivo druženje predvsem plavalnega dela 3K Športa. Tule je nekaj foto utrinkov.

 
Komentarji (2)
Hvala..
2 31. AUGUST 2011 ob 10:29
Rok
Igor za te besede in hvala vsem članom 3K ŠPORT kluba. Resnično ste izjemni športniki in organizatorji presenečenj! Smile
Tudi sam upam, da bomo še doooolgo skupaj.
Rok
Vse naj,naj...
1 31. AUGUST 2011 ob 09:36
Igor
Res je veselje stisniti roko Roku. Za to je potrebno iskreno zadovoljstvo z delom, odgovronostjo in strokovnostjo, ki so vse Rokove vrline, prijetno vzdušje na treningih, ki ga ustvarjate prav vsi plavalci in posebno vzdušje, ki ste ga pripravili s presenečenjem.
Hvala vsem! Roku pa še na mnoga leta.......... (med namiSmile)
Igor

Dodaj tvoj komentar

Ime:
Spletna stran:
Naslov:
Komentar: